Adresar listing

Uzin Utz Srbija d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Uzin Utz Srbija d.o.o.
Pallman - Unihem Trading d.o.o.
Wolf - Unihem Trading d.o.o.
Pallman - Unihem Trading d.o.o.
Pallman - Unihem Trading d.o.o.Wolf - Unihem Trading d.o.o.Pallman - Unihem Trading d.o.o.
Adresa:
Bulevar Peka Dapčevića 43, Belgrade 11010
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 3989 050
ID kompanije: 100301053
Opis firme:

UZIN, lider na tržištu sistema za polaganje svih vrsta podnih obloga predstavio je, u saradnji s kupcima, novi brend imidž. Novi imidž demonstrira koliko je važna međusobna saradnja između izvođača i proizvođača u postizanju zajedničkog uspeha.

Kampanja se provodi u većem broju zemalja širom Evrope. Uwe Miess, direktor prodaje i marketinga Unihema, objašnjava ključne ciljeve novog brend imidža: "UZIN, novim imidžom, šalje vrlo jasnu poruku: "Mi smo stručnjaci u poslu kojim se bavimo". Naši kupci i partneri širom sveta mogu se osloniti na kvalitet UZIN proizvoda i usluga koji ispunjavaju najviše standarde.

Kampanja će u budućnosti simbolizovati vrlo jasnu poruku poverenja između izvođača, distributera i UZIN-a, što predstavlja presudan doprinos dugoročnoj saradnji i partnerstvu."

Izvođači se nalaze u središtu vizuelnog identiteta kampanje, predstavljajući sebe preko projekata koje su izvodili UZIN-ovim proizvodima, uz tehničku i stručnu podršku UZIN-a. Reklama pruža informacije o konkretnim tehničkim izazovima, kao što su npr. izvođenje radova u vrlo kratkom roku i bez zagađenja radne okoline, ispunjavanje posebnih zahteva kupaca ili standarda, uz ograničenja u pogledu zaštite okoline. 

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Pretraži u radijusu od 0 kilometara