Vreme je za igru – Gumene ploče idealne za dečija igrališta

Lepo vreme je pred nama, a to znači pune parkove, dvorišta, igrališta. Puno dece na jednom mestu donosi i padove, brze, trenutne, tu roditeljski nadzor puno ne pomaže. Bimeco je za vašu decu izabrao najsigurnije podne obloge koje ugrađujemo na njihova igrališta.

Gumene ploče koje nudi Bimeco doo idealne su za postavljanje oko dečijih rekvizita za igru, poput ljuljaški i tobogana zato što sprečavaju povrede najmlađih. Izabrali smo one koji odgovaraju vašim potrebama po reaktivnosti, otpornosti na ultraljubičasto zračenje, čvrstini i performansama. Angažovanje i posvećenost ovim proizvodima smatramo ulaganjem u našu decu.

reciklirana guma
Foto: Bimeco / Ugradnja EPDM zaštitnih ploča je brza i veoma ekonomična

EPDM zaštitne ploče, debljine 40 mm, pružaju maksimalnu bezbednost i dug vek trajanja uz ujednačeni nivo zaštite. Donja površina svih ploča je sa kanalima čime se omogućuje potpuno odvodnjavanje. Mogu se postaviti na sve konstrukciono čvrste površine kao i na agregat (osim peska). Ploče se međusobno povezuju ugrađenim štiftovima čime se sprečava pomeranje i neovlašćeno skidanje. Ugradnja je brza i veoma ekonomična, ploče se ređaju zidarskim redom i nije potrebno lepljenje. Zbog svoje izuzetne trajnosti i malih izdataka za održavanje naše zaštitne ploče predstavljaju rentabilno rešenje za svaku namenu.

EPDM zaštitne ploče
EPDM zaštitne ploče za dečija igrališta u zelenoj boji

Lako se mogu krojiti prema konturama i osloncima opreme za igranje. Kiša ne predstavlja nikakav problem, pošto su izuzetno vodopropusne igra može da se nastavi po prestanku čak i obilnih padavina.

Ispunjavamo evropski standard EN 1177:2008 koji predviđa uslove i postupke ispitivanja površina koje amortizuju udar u slučaju pada sa visine veće od 60cm. Obezbeđujemo vrhunsku bezbednost na dečjim igralištima, pešačkim stazama, u školskim dvorištima, ispod gimnastičkih sprava i penjalica, kao i u staračkim domovima, rehabilitacionim centrima i objektima za rekreaciju – podjednako za mlade i stare. Stilizovana slova i brojevi čine učenje u školskim i predškolskim ustanovama zabavnim. EPDM i stilske ploče otvaraju nove mogućnosti primene i omogućuju potpunu kreativnost arhitektama u kreiranju raznobojnih i atraktivnih površina.

Zaštita od udara, koju obezbeđujemo pruža bezbednost bez žrtvovanja jednostavnosti korišćenja i trajnosti. S obzirom na to da vremenski uslovi i ekstremne temperature ne utiču na ove površine, deca mogu bezbrižno da se igraju po čitav dan.

Materijal osnovne ploče: gumeni granulat sa poliuretanskim vezivom
Završna obrada: EPDM gumeni granulat
Boje: crvena, zelena.
Dimenzije: 50cm x 50cm x 4cm
Tolerancije: dužina i širina +/- 0,8%, debljina +/- 2mm

Bimeco doo posvećen je svakom projektu bez obzira na veličinu. Obratite nam se i posetićemo vas, doneti besplatne uzorke i izdati preciznu ponudu. Po porudžbini podne obloge isporučujemo u roku od 7 dana.

Nalazimo se u Novom Sadu, u Čika Stevinoj ulici broj 8, svakodnevno smo na terenu širom Srbije.

BIMECO logo

BIMECO d.o.o.
Čika Stevina 8/2, 21000 Novi Sad
T. +381 21 3007 166
M. +381 62 332 532
office@bimeco.rs
www.bimeco.rs