Širok spektar podnih sistema

Naša kompanija Ecoelementi doo je kompanija iz Kragujevca koja profesionalno postavlja, tretira i održava sve vrste industrijskih i luksuznih podova. Sa iskustvom od skoro 10 godina i obavljenim poslovima širom sveta, naš stručni tim i ljubazno osoblje daje sve od sebe da Vam pomogne u pronalaženju najboljeg izbora vezano za podove, a koji će u potpunosti ispuniti Vaša očekivanja i potrebe.

Nudimo usluge brušenja, poliranja, premazivanja i bojenja betona, kao i široki spektar drugih podnih sistema. Takođe nudimo poliranje i tretman mermera i granita, kao i postavljanje luksuznih terazzo, spatuliranih i drenažnih podova od mešavine sfernog kvarca i epoksidne smole.

Pored ovih usluga, naša kompanije je generalni zastupnik najsavremenijih “Klindex” mašina za brušenje i poliranje podova.

Težimo ka tome da ponudimo najsavremenije sisteme i opcije na tržištu industrije podova. Konstantno težimo boljim proizvodima i opremi da bismo poboljšali sveukupni kvalitet postavljanja i tretiranja podova za naše klijente. Posao obavljamo profesionalno i bez mane. Naš cilj je daVam pružimo najbolji proizvod i najkvalitetniju uslugu za Vaše potrebe.

Ecoelementi postavlja trajne epoksidne podove profesionalnog izgleda

Priprema poda

Ecoelementi doo koristi razne metode i opremu da profesionalno pripremi Vaš pod. Sledeće metode su najpopularnije:
• Peskarenje– Koristimo samostalne mašine za pripremu betona za premazivanje i druge podne obloge.
• Brušenje betona, meremera i granita – Koristimo profesionalne mašine sa usisivačima visokih performansi za ravnanje betona, mermera i granita, kao i za brušenje, uklanjanje fleka, starih lepkova ili ostataka smole i nanošenje premaza i drugih podnih obloga.

Epoksidni podovi

Ecoelementi doo postavlja trajne epoksidne podove profesionalnog izgleda u komercijalnim,industrijskim i hemijskim objektima. Jednostavno odaberite RAL boju koja odgovara bojama Vaše kompanije ili estetskim afinitetima, a ostalo prepustite nama.

Konstantno težimo boljim proizvodima i opremi da bismo poboljšali sveukupni kvalitet

Razumemo važnost brzog i profesionalnog postavljanja jer je vreme veoma važan faktor za poslovanje svake kompanije. Postavljamo kvalitetne podove u kratkom vremenskom roku da Vi ne biste imali gubitak u poslovanju usled zastoja posla. Imamo iskustvo u obavljanju komplikovanih projekata vremenski ograničenih, te garantujemo izvršenje radova u dogovrenom roku.

Specijalizovani smo u sledećim oblastima:

• Auto­industrija
• Prehrambena industrija
• Teška industrija

Poliranje betona

Polirani beton je koristan u smislu smanjenih troškova jer štedi dragoceno vreme Vašoj kompaniji koje bi bilo utrošeno na poliranja i voskiranja na meseènom nivou. Ovi sjajni podovi su trajno ispolirani, lagani za održavanje i nisu klizavi. Najvažnije, ispunjavaju sve najsavremenije standarde i daju efekat terrazzo poda. Nama je za posao dovoljan beton… Za održavanje ovih podova, jednostavno koristite krpu, zoger, ili blago mašinsko brisanje.

Terazzo podovi, spatulirani podovi ili drenažni podovi od mešavine sfernog kvarca i epoksidne smole

Luksuzni podovi

Ecoelementi doo postavlja luksuzne podove koji će potpuno promeniti izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora i dati mu jednu potpuno novu dimenziju i notu prestiža. Terazzo podovi, spatulirani podovi ili drenažni podovi od mešavine sfernog kvarca i epoksidne smole, dugotrajni, vizuelno neponovljivi i lagani za održavanje.

Tu smo za naše klijente kroz ceo proces, od odabira kamena, stakla, boja, preko pomoći u dizajnu i pružanju stručnih saveta koji će Vam pomoći da odaberete najbolje rešenje za Vaš dom ili poslovni prostor, i naravno, samog postavljanja poda koje izvršavamo precizno, profesionalno i u roku. Nakon završenog posla, naše osoblje će Vam uvek biti na raspolaganju za uslugu ili savet u vezi održavanja Vašeg luksuznog poda.

Poliranje i štokovanje mermera i granita Ecoelementi doo Vam nudi i usluge poliranja i štokovanja mermera i granita najsavremenijim mehaničkim mašinama i alatima kojima upravlja stručno osoblje. Svi radovi se odrađuju u skladu sa Vašim željama i zahtevima, besprekorno i u zadatom roku.

ECOELEMENTI
Zmaj Jovina 45/15
34000 Kragujevac
Tel.: +381 63 11 52 332
info@ecoelementi.com
www.ecoelementi.com