Odgovornost dizajna podova od reciklirane gume

„Eko površine“ su komercijalni podovi, nude kredo koji ih dobro služi: „odgovorni dizajn“. Ovaj aforizam može izgledati pojednostavljeno, ali koncept vredi zlata. Figurativno govoreći, ovi komercijalni podovi nude odličnu reputaciju održivog, dugovečnog, i ekološki svesnog proizvoda – neuništivog gumenog poda.

Parket od reciklirane gume

Trajnost proizvoda je očigledna. U stvari, izbliza gledano na presek, ovi reciklirani gumeni podovi otkrivaju mrežu nepropustljivih ćelija. Ovi materijali zajedno su vezani u mrežu proizvedenu niskim procesom energetskog proizvodnog sistema koji zahteva minimalnu količinu vode, izbegava toplotu i smanjuje otpad.

Sa prilagođenim programom boja „Eko površina“, ne postoje ograničenja u mašti. Oni garantuju da će dizajn uneti sve karakteristične žive boje.
U bogatoj kolekciji mogu se pronaći odgovarajući podovi za vaš spoljašnji prostor, najrazličitijih dimenzija, boja i dezena koji se vrlo lako uklapaju u ostale delove vašeg nameštaja, čime vaš prostor postaje oaza mira kako za vas tako i za druge. Ambijent dobija jednu novu dimenziju koja odiše elegancijom i lepotom, a koju karakterišu pre svega vrhunski kvalitet, trajna stabilnost oblika, otpornost na različite vremenske uslove i lako i jednostavno održavanje.

Pod od reciklirane gume

Proizvode se u različitim debljinama i zadovoljavaju široku apsorpciju udaraca sa bilo koje visine. Ekološki su prihvatljivi, proizvode se od visokokvalitetnog gumenog granulata, pružaju maksimalnu  sigurnost i osiguravaju dugotrajnost. Jednostavno i brzo se postavljaju i otporni su na različite vremenske uslove.

Reciklirani gumeni pod

Bilo da li želite da približite prepoznatljiv aspekt teraco – a, ili toplinu teksture nekih drugih unutrašnjih završnih površina kao što su drvo, tepih ili pločice, „Eko površine“ nude pametno, održivo rešenje. Odgovornost dizajna se ogleda u pružanju komfora, i prijatnom osećaju boravka u prostorijama koje sadrže podove od reciklirane gume.

Prethodni tekstAbrazivna sredstva za podnu negu i održavanje
Sledeći tekstSistemi toplovodnog podnog grejanja