Na prvi pogled izgleda kao normalan parket, ali pogledajte malo bolje!

Sređivanje vašeg doma može da se pretvori u potpuni fijasko, posebno kada počnete da računate koliko će šta da vas košta. Jeftino, lepo, trajno rešenje za vaš pod!

Čak i ako ste želeli da to uradite, parket može da bude novčano van vašeg domašaja. Bez obzira na razlog, ovde je rešenje iz koga svi možemo da profitiramo.

Ovaj parket uopšte nije napravljen od drveta, u stvari, on je u potpunosti urađen od betona, a možete čak i sami da ga napravite.

Odlična stvar u vezi ove tehnike je ta da niste ograničeni dizajnom parketa.

Mnogi ljudi vole parket iznad svega. Drveni podovi su lepi i dolaze u različitim bojama, stilovima, finišima.

Jeftinija varijanta i od laminata su betonski podovi, što zvuči dosadno i bljak, međutim, postoji način da se pretvori u fantastičan francuski parket. Zvuči fensi zar ne?

Sa nekoliko dodatnih koraka možete uzeti tužni betonski pod i transformisati ga u bogati, toplo tekstruiran, sjajni parket. Dizajn se zove drveni beton i ovaj video pokazuje sve glavne faze kako se pravi od početka pa do kraja, dokle god imate prave proizvode i tehnike.

To je odličan način da dobijete mnogo više za malo novca kada je u pitanju enterijer i krajnji rezultat izgleda izvanredno. Ovo je odlična tehnika za podrume, igraonice itd. U poređenju sa parketom, beton, mnogo bolje trpi vodu, životinje, decu i sva grebanja i habanja koje dolaze sa njim. Osim toga ovo nije skupo!

Na prvi pogled izgleda kao normalan parket za prosečno neiskusno oko, ali tek kada pogledate malo pažljivije shvatite da nije.

Pogledajte video i vidite na šta mislimo!

Izvor: bktvnews.com