Međunarodni sajam keramike je tu!

Ponovo se vraća međunarodna izložba keramičkih pločica i kupatila. Čekamo vas sa mnogo noviteta u Bolonji od 26. do 30. septembra 2022!

Novi scenariji i mogućnosti: petodnevni događaj za otkrivanje najnovijih trendova u površinama, kupatilskom nameštaju i završnim obradama za arhitektonski dizajn.

Keramika i dizajn: izložba u Cersaieu

Žive boje i ugođajuća atmosfera. Ovo su prerogativi keramike, prema najnovijim trendovima u međunarodnom dizajnu. Zahvaljujući svojoj svestranosti savršeno se uklapa u sve unutrašnje i spoljašnje stilove, oblačivši se u boje i ukrase kako bi poboljšala dom i njegove prostore. Keramika ponovo potvrđuje svoju ogromnu vrednost i u očima profesionalaca iz inostranog sektora, čineći sajam kao što je Cersaie profitabilnijim nego ikada, koji okuplja italijanske i strane kompanije i profesionalce.

Umetnost keramike na međunarodnoj izložbi

Keramička kreativnost je u središtu procesa koji se kontinuirano razvija, koji ima za cilj konstantno poboljšanje kako tehničkih i performansi, tako i estetskih i kompozicionih kvaliteta. Međunarodna izložba keramike nudi najširi i najviše artikulisani prostor i relevantnost za ovaj veoma fleksibilan i prilagodljiv materijal, sposoban da rekonstruiše bilo koju atmosferu za javna i privatna okruženja koja su svesna dizajna.

U okviru sajma moći ćete da prometite njegove raznovrsne karakteristike: oblici, debljine, formati, površine, završne obrade, boje i dekoracije, aplikacije i dezeni polaganja u skladu sa najnovijim trendovima u dizajnu enterijera i eksterijera.

Mogućnost unapređenja prostorija u kući, čak i sa samo pojedinačnim elementima, čini keramiku odličnim elementom za poboljšanje unutrašnjeg prostora. Ne samo pojedinačne pločice u različitim formatima i bojama za prilagođavanje dizajna, već i inovativni obrasci polaganja umetnuti u transverzalna kompoziciona rešenja.

U stvari, Cersaie 2022 uključuje Citta della Posa, prostor koji je isključivo posvećen tehnikama instalacije za dizajnere i instalatere. Obuka i novosti, kao i diskusije između profesionalaca: sve koncentrisano u 5 dana sajma.

cersaie logo

www.cersaie.it