Kompanija „Keramika Jovanović“ vaš pouzdan partner već 25 godina

Polovinom septembra meseca kompanija „Keramika Jovanović“, koja je izgradila i opravdala svoj brend ne samo na ovim prostorima nego i van granica naše države, otvorila je svoj 11. po redu salon keramike i to u Beogradu, u Višnjičkoj ulici.

U ovom predivnom ambijentu, vodeći se činjenicom da veći broj kupaca bira pločice i opremu za kupatila u skladu sa cenom, ali i da ne tako zanemarljiv broj kupaca bira artikle po estetskom kriterijumu, možete pronaći pored standardnog asortimana i proizvode vrhunskog kvaliteta, za hedoniste koji preferiraju luksuz.

Keramika Jovanović, salon u Beogradu
Keramika Jovanović, salon u Beogradu
Keramika Jovanović, salon u Beogradu
Keramika Jovanović, salon u Beogradu

Ekskluzivne serije renomiranih svetskih proizvođača pločica se mogu pogledati kako u novootvorenom tako i u još nekoliko izdvojenih salona (Kragujevac – Žirovnica, Veternik, Šabac, Zemun, Subotica) i poručiti u potrebnim količinama. Izdvajamo ponudu Marazzi, Cifre, TAU ceramica, Cersanit, GSG, Roca, Grohe, Kludi… Od nedavno, veliki povratak u njihove salone je doživeo i HÜPPE sa svojim sjajnim modelima tuš kabina.

Inspirisani novim modelima kupci često od ideje do krajnjeg rezultata izgube fokus, pojavi se veliki izbor potencijalnih, naizgled jednostavnih rešenja i tada na scenu nastupaju arhitekte i dizajneri koji ideju lako pretoče u 3D projekat. Podsećamo da su pločice najzdravije podne obloge, čije se pojedine serije, zbog svojih tehničkih karakteristika, mogu postavljati i preko podnog grejanja. A gde je pod tu je i zid. Za vas su posebno odabrani i zidni dekori, elegantni, a ujedno i moderne strukture. Najpopularnije i najtraženije teksture su u skladu sa svetskim trendovima imitacije prirodnih materijala – drvo, kamen i slično.

SPECIJALNE POGODNOSTI ZA INVESTITORE

Ovim putem iz kompanije „Keramika Jovanović“ poručuju da su otvoreni za svaki vid saradnje i upućuju poziv investitorima, dizajnerima i arhitektama da ih kontaktiraju jer za njih su u ponudi specijalni uslovi kupovine. Svoj zahtev za ponudom ili poziv na saradnju možete uputiti na elektronsku adresu: projekti@keramikajovanovic.rs

www.keramikajovanovic.rs

KERAMIKA JOVANOVIĆ
Sedište: Kralja Petra Prvog 6,
23000 Zrenjanin, Srbija
Tel: +381 23 540 030
projekti@keramikajovanovic.rs
www.keramikajovanovic.rs

Prethodni tekstTOP 10 IKADA NAJČITANIJIH TEKSTOVA na www.podovi.org
Sledeći tekstSimprolit sistem® je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan sistem