I Buddha-Bar je izabrao Rubio Monocoat proizvode

U protekle dve decenije, u najvećim svetskim metropolama otvoreno je preko 20 koncept Buddha-Bar restorana. I Beograd je je jedna od njih. 

Ako vas put nanese, odvojite vreme za ovaj restoran koji se nalazi na samoj obali reke Save. Buddha-Bar na kreativan način spaja fenomenalnu muziku, vrhunsku azijsku gastronomiju, jedinstvene koktele, opuštajuć ambijent i izuzetno posvećen tim profesionalaca. 

Buddha-Bar
Enterijer Buddha-Bar restorana u Beogradu

Ne samo da je hrana plus, celo iskustvo koje vam restoran pruža je jedinstveno. Mnogo su razmišljali o dizajnu enterijera: od stolica do boje poda, i sve se savršeno uklapa!

Restoran Buddha-Bar odlučio je da koristi Rubio Monocoat proizvode za postavljanje i obradu poda. Na prvom mestu, lepak za parket Rubio EasyBond, korišćen je za postavljanje drvenog poda. Rubio EasyBond je univerzalno primenljiv za skoro sve vrste drveta i situacija, ne sadrži plastifikatore i čvrsto je elastičan.

Zatim su odlučili da drvo obrađuju Rubio Monocoat Oil Plus 2C, u ledeno smeđoj boji. Ova boja stvara topao i ugodan izgled restorana. Na kraju, koristili su i Rubio Monocoat univerzalno ulje za održavanje, u boji Pure. Ulje je idealno za područja sa velikim prometom koja zahtevaju dodatnu zaštitu poput javnih površina, restorana, kancelarija, hotela, …

Rubio Monocoat ulja
Rubio Monocoat ulja

Buddha-bar restoran izabrao je Rubio Monocoat proizvode zahvaljujući Magic Floor-u koji ih je uverio u kvalitet Rubio Monocoat proizvoda. Rubio Monocoat uvek ispunjava želje kupaca. Rezultat je neverovatan!

www.magicfloor.rs
MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14,
11000 Beograd, Srbija
tel.: +381 11 26 64 884
+381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs