Elektronski sportski podovi

Elektronski pod teretane može promeniti svoje karakteristike i potrebe prema različitim sportovima u samo jednim klikom dugmeta. Veoma jaka LED svetla su smeštena ispod ojačane staklene površine koja se može koristiti za tenis, rukomet, odbojku, košarku i badminton. A nije neverovatno da se nađu i u privatnim domovima.

Stakleni pod

Prvi svetski interaktivni sportski pod je pokrenut sa sposobnošću da prikaže markirane linije za pet različitih sportova. Ovaj stakleni pod može promeniti oznake u zavisnosti od vrste sporta – postaviti tačke unutar drvenih sportskih hala koje obuhvataju šarene zbunjujuće linije. Napravljen od slojeva ojačanog stakla, obložen ultra-jakim protivkliznim laminatom, ovi pametni podovi zasvetle pri dodirom dugmeta različitih obeležja.

Košarkaški teren

Tenis, rukomet, odbojka, košarka i badminton, mogu se odvijati na podu visokog nivoa standarda konkurencije bez mogućnosti drugih, nepotrebnih linija koje zbunjujuju igrače. Ultra – svetla LED svetla obeležavaju linije na terenu, a svaki pod se sastoji od 165 pojedinačnih slojevitih staklenih ploča sa folijom.

Teren za badminton

Jednom, kada je LED šema položena, slojevi ojačanog stakla obloženi ultra-jakim  protivkliznim laminatom se postavljaju na vrh.
Ovaj pod je blago zaobljen, sa odličnim osećajem hodanja po njemu, koji se može zagrejati i osvetliti odozdo.

Tehnologija

Koristeći niz modifikacija kako bi se dostigao nivo elastičnosti i trenja podova sličnih tradicionalnim, tehnologija u kombinaciji sa senzorima pruža dovoljno mogućnosti kako bi se uverili da će lopta reagovati na isti način kao što bi i na drvenom podu. Digitalne oznake mogu pružiti reference prilikom kročenja igrača van granica terena, ili mesta gde lopta padne.

Teren za tenis

Ovim inovativnim pristupima u sferama podova i podnih obloga postižu se bolji rezultati na obostrano zadovoljstvo. I posmatrača, i korisnika i uživaoca ovh podova. Upeh je zagarntovan.