Dekorativni podovi Sika ComfortFloor®

Proizvodi u okviru Sika ComfortFloor® sistema predstavljaju savršenu ravnotežu između komfora i postojanosti. Ovi izdržljivi podovi su dovoljno jaki da podnesu velika opterećenja pešačkog saobraćaja, točkove na stolicama i kolicima za prenos tereta, a ipak zahvaljujući mekšoj smoli i dodatoj fleksibilnosti, ovi podovi su prijatnija podloga za hodanje i povećavaju komfor prilikom hodanja ili stajanja čak i tokom dužih vremenskih perioda. Specijalna površina ovih podova takođe ublažava zvuk koraka i horizontalan prenos buke i obezbeđuje okruženje sa manje buke. Sa mnoštvom jednobojnih modela i varijanti sa dekorativnim posipima, ova mekana ali izdržljiva kombinacija predstavlja lepo rešenje.

Ono što ćete dobiti ovim proizvodima jeste:

  • SVEŽINA VAZDUHA – koja prevazilazi najviše svetske standarde za kvalitet vazduha u zatvorenim prostorima.
  • IZUZETNE PERFORMANSE – odlikuje ih visoka postojanost, odlična stabilnost boja i dobra otpornost na grebanje, habanje i udarce.
  • MIR I TIŠINA – izvrstan komfor i apsorpcija buke.

Zbog performansi koje imaju, ovi proizvodi pogodni su za javne ustanove: škole, muzeje, biblioteke i bolnice; komercijalne objekte: tržne centre, hotele, poslovne objekte, pa čak i luksuzne stambene objekte modernog dizajna.

Sika

Sika Srbija d.o.o.
Patrijarha Pavla 1 – 22310 Šimanovci – Srbija
Tel: +381 22 2155 778
W. www.sika.rs