DE CO kreativna dimenzija

De-Co nudi prostoru novu kreativnu dimenziju: pet veličina se kombinuju kako bi se kreirali bezbrojni instalacioni modeli.Pojavljivanje različitih formi izražavanja,,jakog uticaja, stvara nova scenarija ugradnje u igri kaleidoskopske kompozicije. Jedan modul, 20×80 cm, razvijen u 4 veličine, spreman je da stvori bezbroj kombinacija. De-Co je kreirala arhitekta Klaudija (Claudia) Raimondo u saradnji sa Ali Filippini, koja je stvorila raznovrsnost kombinujući pomešane sisteme sa jakim uticajem stila. Inspirisan istraživanjem savremenog dekora. projekat predviđa višestruke kombinacije različitih dekora i veličina za pretvaranje kompozicionih rešenja u kreativne i originalne instalacione modele.

Arhitekta Claudia Raimondo, koja je doktorirala na industrijskom dizajnu, živi i radi u Milanu, gde je razvila brojne projekte i aktivnosti konsaltinga na međunarodnom nivou. Arhitekta je uvek obraćala posebnu pažnju na pažljivo ispitivanje upotrebe materijala, boja i finiša, elemente koje ona vidi kao strateške u proizvodima i arhitektonskim projektima.

Specijalista za stvaranje imidža kompanije u delu prodaje, radila je za brojne kompanije, kao što su: Alessi, Magis, Piaggio, Ideal Standard, Rotaliana, Rolex and Tudor.

Štaviše, ona je razvila Studio Materiali, odeljenje čiji je cilj stvaranje naprednih alata za proučavanje savremenog jezika materijala i dekora, fokusirajući se na projekte kreiranja (dizajna).

20×80

 

De-Co nudi prostoru novu kreativnu dimenziju: pet veličina se kombinuju kako bi se kreirali bezbrojni instalacioni modeli. Pojavljivanje različitih formi izražavanja,jakog uticaja, stvara nova scenarija ugradnje u igri kaleidoskopske kompozicije. Jedan modul, 20×80 cm, razvijen u 4 veličine, spreman je da stvori bezbroj kombinacija.

Detaljno (dubinsko) istraživanje površina prevazilazi svaki tradicionalni standard ugradnje koji daje život sofisticiranoj igri i dizajnu jačina boja izdignutih površina,hromatski identiteti jakog uticaja definisanje lepote jednim nagoveštajem.

Sofisticirani dekori za rafiniran i elegantan prostor gde se sloboda stila otvara mnogostranoj personalizaciji. Mnoge interpretacije klasičnog stila spajaju se sa mnoštvom kombinacija veličina u krajnje inovativnom miksu kombinacija.

 

QUADRA LINE d.o.o.

Prethodni tekstRenoviranje kupatila
Sledeći tekstOtirači nove generacije