Da li je drveni pod pogodan za stambeni i komercijalni prostor?

Da! Moguće je!
Pod koji je izuzetno otporan na habanje i pruža osećaj pravog drveta pogodan za komercijalne objekte, pritom toplog i prijatnog izgleda za svaki dom. To su Bjelinove široke daske od učvršćenog drveta.

KOMERCIJALNI OBJEKTI

Prilikom izgradnje ili renoviranja komercijalnog objekta postoji dilema u vezi sa odabirom podova. Izbor je često pun kompromisa. Kombinacija trajnog laka ili tvrdo voštanog ulja i daska od učvršćenog drveta čine pod otpornijim na udarce u velikim i prometnim komercijalnim prostorima.

Drveni pod pogodan za stambeni i komercijalni prostor
Bjelinov drveni pod ima sve, i izgled i kvalitet po povoljnoj ceni / foto: Bjelin parketi d.o.o.

Veoma često se drveni pod zanemaruje jer navodno nije dovoljno izdržljiv za okruženja kao što su komercijalni objekti – što je pogrešno i iz ekološke i iz estetske perspektive. Drvo je verovatno ekološki najprihvatljiviji materijal na svetu za podne obloge. Za razliku od drugih podnih obloga poput keramičkih pločica, vinila…, drvo vezuje velike količine CO2 i apsorbuje ga.

Drvo je dobro i za čovečanstvo i za prirodu, a pod od pažljivo učvršćenog drveta može podneti izazove koje mu postavlja frekventni objekat.

STAMBENI OBJEKAT

Za moderan i skladan dizajn enterijera, drveni pod od Bjelina je idealan izbor. Savršen je za dnevnu sobu, ali i prostorije poput kuhinje koje su izložene normalnom habanju i mogućnosti izlivanja tečnosti. Bjelinov pod ima sve, i izgled i kvalitet po povoljnoj ceni. Nema više tragova od visokih potpetica, igračaka ili bačenih predmeta, nema više tragova od kućnih ljubimaca.

Bjelinov drveni pod ima sve, i izgled i kvalitet po povoljnoj ceni
Za moderan i skladan dizajn enterijera, drveni pod od Bjelina je idealan izbor / foto: Bjelin parketi d.o.o.

Više o Woodura® podnim oblogama
Dizajnirane u skladu sa prirodom

Uživajte u izgledu i osećaju pravog drveta.

Više o Woodura® podnim oblogama
Više o Woodura® podnim oblogama / foto: Bjelin parketi d.o.o.

Sastav proizvoda:

  1. Završna obrada – Tvrdo voštano ulje ili UV lak
  2. Gornji sloj – Prirodna obloga od hrasta ili jasena
  3. Patentirani drvni puder
  4. HDF otporan na vlagu
  5. Patentirani drvni puder
  6. Furnir

„5G klik sistem“ tehnika polaganja omogućava brzu i jednostavnu montažu. 5G osigurava instalaciju sa vidljivom i zvučnom funkcijom zaključavanja. Prilikom pritiska na ploču u krajnjem donjem položaju plastični jezičak iskače u klinasti žljeb te tako osigurava na najbrži i najlakši spoj velikog kvaliteta.

„5G klik sistem“ tehnika polaganja omogućava brzu i jednostavnu montažu
„5G klik sistem“ tehnika polaganja omogućava brzu i jednostavnu montažu / foto: Bjelin parketi d.o.o.

Lakirani drveni pod

Bjelin lakirani proizvodi su najbolji izbor kada želite lepe drvene podne obloge u kombinaciji sa minimalnim održavanjem. Lako se čiste, otporni su na ogrebotine i ne treba ih dodatno dorađivati.

Uljeni drveni pod

Malo toga može da pobedi izgled i osećaj koji pruža uljeni drveni pod. Budući da se ovi proizvodi mogu ponovno obrađivati i dovesti u „novo stanje“, savršena su opcija za prostore sa intenzivnim habanjem.

BJELIN d.o.o. logo

BJELIN d.o.o.
www.bjelin.com

Prodajni predstavnici za Srbiju:

* Vujnović Enterijeri d.o.o.
www.vujnovicenterijeri.rs
* Pinoles d.o.o.
www.pinoles.com