ACO Svetlosna okna® – Potpuno novi koncept

ACO svetlosna okna® daju potpuno novi koncept u uređenju podrumskih prostorija. Zahvaljujući svojoj strukturi, beloj boji i priključku za vezivanje odvodne cevi, svetlosna okna pružaju podrumskim prostorijama sigurnost, dovoljnu količinu svetlosti i lako održavanje.

ACO građevinski elementi d.o.o. - Svetlosna okna
ACO građevinski elementi d.o.o. – Svetlosna okna

Primenom savremenog materijala polipropilena postignut je visok stepen razvoja u proizvodnji ACO svetlosnih okna® i omogućene su veće dubine ugradnje. Različite varijante pokrovnih rešetki omogućavaju prelazak pešaka ili vozila preko svetlosnog okna.

www.aco.rs

ACO
građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Materijal preuzet sa www.grenef.com

Prethodni tekstNove tehnologije gradnje toplotne i zvučne izolacije – Drvolit i kombi ploče
Sledeći tekstStvaramo betonske podove jedinstvenog dizajna
ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.