3D košarkaški teren pomerio granice neobičnog stila

Pariz je upravo postao još interesantniji – sada poseduje neon košarkaški teren, koji nas svojim izgledom neodoljivo podseća na video igre osamdesetih godina…

teren je delo francuskog modnog brenda Pigalle i dizajnerske agencije Ill-Studio
Teren je delo francuskog modnog brenda Pigalle i dizajnerske agencije Ill-Studio

Odmah po završetku rada na ovom projektu, košarkaški teren se proslavio na Instagramu, gde su ga ovekovečili brojni ljubitelji ekstravagantnog i neobičnog stila.

Inače, teren je delo francuskog modnog brenda Pigalle i dizajnerske agencije Ill-Studio. Zapravo, ovo nije prvi put da je Pigalle brend dekorisao teren. Oni su to takođe uradili 2015.godine, ali moramo priznati da su preneli stvari na sasvim novi nivo ovim novim napređenjem.

Teren se nalazi u prostoru između dve stare stambene zgrade
Teren se nalazi u prostoru između dve stare stambene zgrade

Teren se nalazi u prostoru između dve stare stambene zgrade u devetom arondismanu. Sivo-bež pozadina koju poseduje čini da se neon boje koje su mu sada dodate još više ističu kreirajući dramatični i prepoznatljiv teren.

Ovaj projekat sponzorisala je kompanija Nike, brend koji je već nekoliko puta sarađivao sa francuskom modnom kućom Pigalle. Zapravo, u nedelji kada je otkriven teren, otkrivena je i nova saradnja ove dve kompanije, koja je dodatno približila sferu sporta visokoj modi.

Izvor: www.mojenterijer.rs