Teme: Sika

zgrada neobične arhitekture

Sika – čuvar Šekspirovih dela

Čuvena biblioteke u Birmingemu je dragocena i spolja i iznutra. Sa završetkom obnove 2013. godine postala je najveća i najatraktivnija javna biblioteka u Evropi....
Inovativno, tehnološko rešenje, „Memory Steel“

„Memory Steel“, rešenje, koje do sada nije realizovano u Srbiji i...

Jedna od osnovnih vrednosti na kojima se bazira poslovanje Sika kompanije je inovativnost, koju smo imali priliku još jednom da pokažemo na delu. Na...
Sika - globalni lider u proizvodnji materijala

Visokokvalitetni proizvodi – švajcarski kvalitet

Krajem septembra, švajcarska kompanija Sika otvorila je u Srbiji najsavremeniju fabriku za proizvodnju materijala za specijalne namene u građevinarstvu, koja se prostire na više od 4.300 kvadratnih metara. U fabrici u Šimanovcima, Sika će proizvoditi tečne aditive za betone i praškaste proizvode (građevinske lepkove i maltere), namenjene za upotrebu u svim sferama građevinarstva i industrije. Fabrika je u potpunosti automatizovana i poseduje najnapredniju opremu koja omogućava veću fleksibilnost, brzo prilagođavanje linija za pakovanje u slučaju implementacije novih proizvoda, kao i najsavremenije laboratorije.

Sika fabrika u Šimanovcima

Otvorena fabrika Sika u Šimanovcima

Kompanija Sika otvorila je u Šimanovcima najsavremeniju fabriku za proizvodnju materijala za specijalne namene u građevinarstvu i industriji. Nova fabrika se prostire na više od 4.300 kvadratnih metara i u okviru nje se nalaze proizvodni pogoni za proizvodnju tečnih aditiva za betone i praškastih proizvoda (građevinskih lepkova i maltera), ali i najsavremenije laboratorije.

Sikafloor purcem

Ugradnja najizdržljivijeg poda na svetu!

Metalpoks doo Užice je firma koja u svom proizvodnom programu ima ugradnju najkvalitetnijih industrijskih podova. U programu su epoksidni, poliuretanski, kao i Sikafloor PurCem proizvodi nove generacije. Koristeći najsavremenije materijale vodećeg svetskog proizvodjača podova kompanije Sika, kao i dvadesetogodišnje iskustvo u ovom poslu, spremni smo da ponudimo najkvalitetnija rešenja za ugradnju podova, obzirom na namenu prostora i zahtev klijenata.

Pročitajte još :