Taktilni doživljaj linoleuma

Novu taktilnu kolekciju čini inovativnu linoleum podnu oblogu sa posebnom teksturom površine. Program se sastoji od 2 različite vrste površina pri čemu svaka isporučuje divno taktilno i prirodno iskustvo: Touch Duet & Touch Solo. Sa ovom kolekcijom linoleuma, možete kreirati unutrašnje raspoloženje po svom izboru.

Touch Duet

Karakteriše jedinstvena površina sa nasumičnom šarom i spektrom boja koji se menja u zavisnosti od pravca iz kojeg se posmatra pod. Uprkos svom sofisticiranim finišu, Touch Duet je jak, kao i svaka druga Marmoleum podna obloga i pogodan je za područja sa čestom upotrebom. Ovo čini Touch Duet savršenim za javne objekte, objekte za negu, prodavnice i kancelarije. Idealan je za sastanke, uslužne oblasti, salone i druge prostore u kojima ukojimam ožete uzeti tepih u obzir. Izuzetno je otporan na habanje. Takođe, obezbeđuje optimalne performanse u čišćenju i održavanju.

Touch Solo

Touch Solo je mat, sa blagom teksturom površine toplog i prirodnog izgleda i osećaja. Posebno je konstruisan za oblasti srednjeg saobraćajnog tranzita, u kojima treba stvoriti opuštajuć i komforan ambijent. Njegove karakteristike se optimalno koriste za sastanke i  u kancelarijama, bibliotekama, za rekreaciju, u čekaonicama, gerontološkim domovima itd. Touch Solo je zaštićen mat završnom obradom koja čuva njegovu specifičnu površinu i olakšava čišćenje. Uz upotrebu ekoloških materijala u arhitekturi, stvoren je poseban imidž i atmosfera u svetu u kome živimo. Taktilni linoleum je napravljen od svih prirodnih, obnovljivih sirovina.

Dodir

Dodir olakšava stvaranje inspirativne prirodne sredine koja golica vaša čula. Okruženje oslikava pokrete u umetnosti, modi, arhitekturi i dizajnu enterijera.

 

Boje možete dodirnuti

Površina linoleumaa može biti sjajna i mat, robusna i glatka. Teksturom površine i izborom boja možete dodirnuti svetlost, a i ona može provocirati naše osećaje. Svetlost i boje su elementi koji utiču na to kako se osećamo. U svakom prostoru, svetlost i senke u kombinaciji sa teksturom površine poda stvaraju stalne promene.

Prirodni materijali

Taktilni linoleum je napravljen sa prirodnim lanenim uljem, smolom, drvnim brašnom, prirodnim pigmentima, jutom i krečnjakom u specijalizovanoj proizvodnji. Tajna leži u posebnim karakteristikama koje kombinuju higijenske i prirodne prednosti linoleuma sa taktilnim kvalitetima plute.