Sporting flex sportske podloge

SPEKTAR D.O.O. je preduzeće koje uspešno posluje od 1990. godine.

Iz proizvodnog asortimana izdvajamo:

SPORTing FLEX SPORTSKE PODLOGE:

– SPORTing FLEX T i
– SPORTing FLEX MF

SPEKTAR D.O.O. jedini je proizvodjač ove vrste podloga na teritoriji zemalja bivše Jugoslavije. Znak i ime SPORTing FLEX su zaštićeni kod Zavoda za intelektualnu svojinu Republike Srbije.

SPORTing FLEX T je višeslojna gumasto-elastična podloga za profesionalno i rekreativno igranje tenisa (takozvana ˝brza podloga˝). Na ovakvoj podlozi igraju se prestižni teniski turniri kao što su: Australian Open, US Open, Indian Wells i mnogi drugi.

SPORTing FLEX T poseduje sertifikat ITF-a, (International Tennis Federation – www.it-ftennis.com).

SPORTing FLEX MF je podloga za bavljenje sportovima kao što su: košarka, mali fudbal, odbojka, rukomet…

Idealna je za oblaganje podova u fiskulturnim i fitnes salama.

SPORTing FLEX SPORTSKE PODLOGE:

– se ugradnje kako na otvorenim tako i u zatvorenim objektima
– ekonomične u izgradnji i eksploataciji
– bezbedne za igrače
– lake za održavanje.

FLEXI PODLOGE:

– GUMENE CIGLE
– GUMENE PLOČE
– IZLIVENE PODLOGE

Proizvodi od reciklirane gume su inteligentno rešenje kako da se od gumenog otpada, dobije izuzetno koristan i bezbedan proizvod. Pogodne su za: dečija igrališta, pešačke staze, površine oko bazena, površine na kojima borave stara lica, sportske, poljoprivredne, saobraćajne i mnoge druge objekte.

Ekološki su bezbedne, meke, elastične, sprečavaju povrede pri padu, nisu klizave, vodopropusne, UV stabilne, postojane na atmosferske uslove, visoke i niske temperature.

INDUSTRIJSKI PODOVI – W POXY:

Dvokomponentni epoksidni premaz za podove. Odlikuje se visokom hemijskom i mehaničkom postojanošću tako da se preporučuje za objekte kao što su: industrijski pogoni, proizvodne i radne prostorije, hodnici, parkinzi, laboratorije, hladnjače, skladišta, radionice, štamparije, auto servisi i slično.

SPEKTAR d.o.o.