Moderan pod od plute

Jedno je uvek sigurno: jednom ko živi sa podovima od plute, vrlo teško će mu pasti druga promena podne obloge.

Drveće koje nastavlja da živi

Pluta proizvedena od jedinstvenog hrasta, ne ubija samo drvo, već ono nastavlja da raste i dobija više slojeva kore. Novi slojevi kore se skidaju u periodima od 9 godina, dok drve raste već vekovima.

Pluta proizvedena od jedinstvenog hrasta
Pluta proizvedena od jedinstvenog hrasta

Udobnost

Pluta je priroda u svom najboljem izdanju. Toplo, udobno, i mirno pod nogama, pluta je za vrlo kratko vreme postal popularna podna obloga, sa ogromnom ponudom u pogledu modernih dizajnerskih boja. Pluta umanjuje buku, antialergijska je i lako se čisti. Priroda je odigrala svoju ulogu u stvaranju predivnog materijala.

Pluta umanjuje buku, antialergijska je i lako se čisti
Pluta umanjuje buku, antialergijska je i lako se čisti

Zamislite vaš savršeni pod. Zapanjujući izgled, toplota i udobnost, mekoća i tišina pod nogama, otpornost i dugotrajnost, prednosti su ove podne obloge u odnosu na ostale postojeće.

Prirodne prednosti podova od plute su njihova autentičnost, i prirodan izgled drveta. Zapanjujući dekori površina podova postižu se digitalnom tehnologijom štampanja.

Prirodne prednosti podova od plute su njihova autentičnost, i prirodan izgled drveta
Prirodne prednosti podova od plute su njihova autentičnost, i prirodan izgled drveta

Prirodna korist od plute

Podovi od plute su veoma otporni na udare zahvaljujući svom prirodnom sastavu. Plutana podna obloga je topla pod nogama zimi, i osvažavajuća u letnjem periodu, zbog svojih izolacionih karakteristika.

Pluta se proizvodi u formi pločica, dasaka, dezena
Foto: www.rogowski-holzhandlung.de

Površinski premazi na podu nkada nisu bili bolji. Korišćenjem najnovije tehnologije, podovi od plute kombinuju prirodne prednosti i lepotu, sa trajnošču i elastičnošću koja u potpunosti odgovara potrebama potrošača.

Prethodni tekstGrafički beton – inovativna tehnologija
Sledeći tekstUradi sam: Kako postaviti laminat