Kvalitet pod nogama – građevinski radovi

IZOMONT DOO Beograd je preduzeće koje svojim profesionalnim kadrom, materijlima koje koristi kao i opremom poslednje generacije omogućava brzu i kvalitetnu izradu industrijskih podova i spremno je da odgovori na sve specifične zahteve tržišta. Kvalitetan industrijski pod je jedan od značajnih faktora koji omogućavaju nesmetan rad prilikom kretanja transportnih sredstava, ljudstva kao i hemijske izloženosi. Za izradu kvalitetnog industrijskog poda između ostalog koristimo:

SOMERO S 160 sa LASER SCREED specijalno namenjenoj za objekte sa velikim površinama. Dnevni učinak izvlačenja betona ove samohodne mašine je 2500m2, a pri tome je opslužuje samo jedan čovek. Na projektovanu kotu je navodi laserski zrak čijom se obradom u kompjuteru mašine dobijaju sve potrebne informacije neophodne da bi se dobila idealno ravna površina betona a da pri tome nisu potrebne vođice, ravnjače, vagres creva i vibro igle. Širinom ravnajuće letve od 2,5m i radnog kraka od 6m radni učinak je 15m2/min.

Izomont d.o.o.
Završni radovi u građevinarstvu / foto: Izomont d.o.o.

 

COPPERHEAD SA LASER SCREED tehnologijom je namenjen za betoniranje manjih površina i međuspratnih konstrukcija. U toku betoniranja mašina se kreće preko jednostruke ili dvostruke armaturne mreže laserskim navođenjem, tako da se betoniranje vrši bez vođica.

Duple rotacione glačalice sa radnom širinom od 2,40 do 3,20 m ključne su za kvalitetno utiskivanje i obradu podova na bazi suvih posipa, takozvanih ferobetona.

Sa opremom koju posedujemo možemo se pohvaliti da smo u prošloj poslovnoj godini izveli preko 100.000 m2 kvalitetnih industrijskih podova. U prilog tome govori referenc lista značajnijih objekata i korisnika podova:

TRŽNI CENTAR MERKATOR Novi Beograd TETO Senta
POSLOVNI CENTAR HYNDAI Novi Beograd PINK Šimanovci
INTEREUROPA Dobanovci TC KIKA Novi Beograd
BALL PACKAGING EUROPA Zemun PIJACA ZELENI VENAC Beograd
TIM SISTEM Stara Pazova PHILIP MORISS Beograd
HEMOFARM Vršac GALENIKA Zemun
TC VEROPULOS Beograd GARAŽA PC Tivat
TEMPO Užice AGROIMPEX Bosanska Gradiška
….. i mnogi drugi…

IZOMONT d.o.o.