Inovacije podnih obloga Interface

Kreativne inovacije pod vašim nogama

Interface ima posebnu tačku gledišta i nastoji da stvori idealna rešenja kako bi vam olakšao da realizujete svoje dizajnerske vizije.

Kolekcije koje dolaze iz ove kompanije pomeraju granice i očekivanja u dizajnu, dok ispunjavaju najviše standarde kvaliteta i specifikacije podnih obloga. Pored vrhunskog dizajna podnih obloga, Interface nudi inovativna i praktična rešenja za instalaciju podnih obloga.

Ciklus prelepih ideja

HUMAN NATURE

Šta je “Human Nature”? To je više od samog spoja. To je ciklus prelepih ideja. To inspiriše ubeđenje da mesto gde kreiramo može uticati na to šta kreiramo – da dizajn treba da ima bezboj mogućnosti. To je “skinny plank” koja kreira nove mogućnosti, gde održivi razvoj nije opcija već zahtev. To je kada se geometrija spaja sa prirodom, nastaju predivne stvari. Oblikovanje ideja, u prostorima svih veličina.

NOVI FORMAT – “PLANKS”

Predstavljamo Vam “planks”. Naš novi spektar geometrijskih modularnih tekstilnih ploča koje nastoje da obezbede nove mogućnosti u svetu podnog zoniranja.

Predstavljamo Vam “planks”

TACTILES™

Tactiles su inovativni i održivi i predstavljaju potpuno novi način instaliranja Interface podnih obloga u pločama bez upotrebe lepka. Ako ste ikada poželeli izdržljiviji, fleksibilniji i čistiji način ugradnje podnih obloga, Tactiles je ono što ste čekali.

Tactiles su inovativni i održivi i predstavljaju potpuno novi način instaliranja Interface podnih obloga

INTERCELL

Intercell je prostorni modularni podni sistem koji štedi, koji je specijalno dizajniran za kablovski menadžment kako bi stvorio beskrajnu fleksibilnost radnog prostora.

Intercell je prostorni modularni podni sistem koji štedi

 

DELIGHT OFFICE SOLUTIONS

Omladinskih Brigada 88b, Airport city, 11000 Beograd, Srbija

T: +381 11 414 92 00
F: +381 11 414 92 29
www.delightoffice.com

Prethodni tekstIzrada hidroizolacionih sistema i dilatacionih spojnica po svetskim standardima
Sledeći tekstPejkom d.o.o. – Kvalitet, iskustvo i posvećenost