Teme: MAPEI

Mapei distributivni centar

Mapei nastavlja sa rastom globalno i u Srbiji

Internacionalizacija sa posebnim akcentom na zahtevima lokalnih tržišta deo je precizno definisane Mapei korporativne filozofije. Dok većina globalne konkurencije, zbog ekonomske krize smanjuje svoje pozicije na mnogim tržištima, Mapei nastavlja rast.

Roca London Gallery

Ultramoderna Roca London Gallery

Ultramoderna Roca London Gallery nalazi se u neposrednoj blizini Chelsea Harboura. Prilikom realizacije projekta Roca London Gallery korišćeni su Mapei proizvodi za izradu cementnih podova i polaganje keramičkih pločica. Podovi su realizovani zahvaljujući stručnim timovima podopolagača koji su uspeli da do detalja sprovedu kompleksne ideje arhitekte u delo vodeći računa o svakom detalju bez narušavanja koncepta.

Kuća sa stazom od kamena

Popločavanje prirodnim kamenom

Danas se prirodni kamen u unutrašnjem i spoljašnjem prostoru najčešće polaže na lepkove na bazi specijalnih hidrauličnih veziva ili lepkove na reakcijskoj bazi. U kupatilima, na terasama i na spoljašnjim površinama kod kojih bi vlaga mogla da dospe ispod ploče od prirodnog kamena, na podlogu od estriha nanosi se hidroizolacioni premaz na cementnoj osnovi

Ugradnja parketa

Ugradnja parketa – od odabira i postavke do krajnjeg održavanja

Drvo kao prirodni materijal odlikuje se posebnim fizičkimi elasto-mehaničkim svojstvima što zahteva poseban oprez pri odabiru materijala za kvalitetno postavljanje parketa. Na tržištu možete pronaći pored lepkova za polaganje parketa i gotove estrihe, veziva za estrihe, samonivelirajuće mase  i lakove za parket sa štuko masama i sredstvima za čišćenje što garantuje kvalitetno odrađene radove bez obzira na vrstu podloge i obloge

Vlaga problem

Vlaga u cementnoj košuljici

 Isušiti ili zatvoriti vlagu u cementnoj košuljici? Jedno od najčešćih pitanja u situaciji kada je potrošenosve vreme ili su prekoračeni rokovi zbog nepredviđenih dodatnih radova ili nepoštovanja uslova i tehnoloških smernica u pripremi i izradi košuljice.

Pročitajte još :