Šampioni u sigurnosti, brzini i dizajnu

Connor Sports Flooring je lider među drvenim podovima u teretanama i sintetičkim sportskim podnim površinama različite namene. Kompletna linija proizvoda je savršena za gimnazije i objekate svih vrsta.

QuckLock prenosni podni sistemi

U potrazi za novim košarkaškim terenom, izbor je pao na Connor Sports QuickLock. Dizajnirani da ispune sve zahteve jedne arene, kongresnog centra ili stadiona, QuickLock košarkaško igralište pružiće dugi niz godina performansi.

QuckLock prenosni podni sistemi obezbeđuju lako i brzo usklađivanje montaže, i idealni su za višenamensko skladištenje sportskih rekvizita.

QuickLock podni sistemi

Sintetički sportski podovi

Connor Sports sistemi obezbeđuju sigurnost svakog sportiste koja im je potrebna tokom treninga, zauzvrat pružajući konkurentnu i zavidnu brzinu.

Sintetički podovi pružaju doslednne vrednosti koje smanjuju snagu radi poboljšanja sopstvenih performansi. Vinil podna obloga je kao proizvod proizvedena u neprekidnom procesu proizvodnje i omogućava lako čišćenje i održavanje.

Performanse podnih sistema

Svakodnevnim radom sa sportistima i timovima, Conor Sports je shvatio da nije samo ono što radite na terenu važno, već se računa i ono što radite van terena. Za trening, to znači snaga i kondicija, a za Connor Sports znači uobičajena snaga i oprema koja je u skladu sa vašim sportiskim potrebama.

Snaga i performanse

Napravljeni su da obezbede stabilnu platformu sportistima i spreče habanje poda.

Multi-sportovi

Kompanija radi sa kupcima trudeći se da zadavolji njihove specifične potrebe. Ponekad to znači stvaranje multi-sportskog poda koji se može vrlo brzo transformisati iz teren za odbojku ili košarku u teren za mali  fudbal i sl.

Teren za multi-sportove

Realnost je ta da mnogi sportovi moraju da dele jedan prostor,a postojanje različitih terena za svaki sport posebno, nije rešenje. Connor drveni podni sistemi nude najviše nivoe u sferi sporta, pružajući dugotrajnost beskompromisnih performansi i sigurnosti. Više od 100 godina, ova kompanija ima višenamensku ulogu u hiljadama objekata.