Podne obloge nove generacije – Upoznaj Interface Brushed Lines kolekciju!

Razmišljaš o opremanju radnog prostora ili njegovom renoviranju? 
Tu smo da te u tome podržimo na najbolji način – upoznaj novu kolekciju renomiranog brenda Interface!

Kako se 70-ih godina prošlog veka počela da javlja potreba za podnim oblogama u modernim kancelarijama, osnivač Interface-a Ray C. Anderson je na vreme prepoznao potencijal u ovoj sferi. Ray je osnovao Interface 1973. godine čime je i krenuo početak revolucije u komercijalnim podnim oblogama. Vremenom smo postali globalni lider u dizajnu i proizvodnji modularnih podnih obloga, jer smo od početka ostali prepoznatljivi po trudu da se našim korisnicima obezbedi što udobniji i zdraviji prostor pogodan za koncentraciju i kreativnost. Jedna od glavnih razlika u odnosu na konkurenciju i ostatak tržišta je u isto vreme jedan od prvih ciljeva Interface-a, da postane prva ekološki održiva i na kraju restorativna kompanija na svetu. Ovaj put je izgrađen korišćenjem recikliranih materijala u proizvodnji koja je „eco friendly“ što doprinosi kvalitetu i inovativnosti proizvoda.

Svi smo svesni da je poslovni prostor jednako bitan kao i životni – osam sati rada provodimo u prostoru koji treba da nas inspiriše, omogući nam fokus i slobodu u radu. Kada opremamo i organizujemo poslovni prostor, treba da mislimo o svakom detalju i svim aspektima – kao što su: funkcionalnost, održivost, odnos cene i kvaliteta, zdravlje i udobnost.

Interface Brushed Lines
Foto: Delight Office / Interface Brushed Lines kolekcija

Upravo zato je lansirana nova linija proizvoda – Brushed Lines koja će zadovoljiti i odgovoriti na potrebe, zahteve i visoke standarde.

Projektovanje autentičnog i funkcionalnog unutrašnjeg okruženja obezbeđuje da svaki aspekt enterijera utiče produktivno na njegove korisnike.

Neophodno je da iskoristimo prostor što efikasnije kako bi izvukli njegov pun potencijal. Treba krenuti od „početka“ i opremiti ga na pravi način. Jedan od najvažnijih segmenata i sigurno onaj koji zauzima najviše mesta jeste upravo pod. Koliko puta se dešavalo da su vam zvuci izvan prostorije smetali da se fokusirate na posao? Odgovor na vaš problem je podloga koja upija! Naša nova kolekcija se brine kako o dizajnu same prostorije tako i o zvuku koji se njom proteže. Smanjuje buku što dodatno olakšava koncentraciju i fokus prilikom rada. Ako se vratimo na dizajn, usmerenost je na prirodnim motivima i toplim bojama koje podstiču produktivnost i inspiraciju na radnom mestu. Takođe, njihov uticaj na svežinu i osvetljenost enterijera je od izuzetnog značaja za raspoloženje zaposlenih unutar prostorije.

delight office
Foto: Delight Office / Interface Brushed Lines kolekcija

Inspirisani industrijskim prostorima ugledali smo se na tragove prirodnog sveta, istrošene ivice, organske oblike i prašnjave boje. Suptilni dizajn Brushed Lines sadrži raspon punih boja, od toplih do hladnih i neutralnih.

Održivost kao jedan od glavnih problema podova je upravo i jedan od glavnih afiniteta i prednosti nove kolekcije. Jednostavno će dati neophodnu toplinu i izolaciju vašem prostoru za vreme zimskih dana koji predstoje. Pomoći će vam da uštedite na visokim troškovima koji se izdvajaju za grejanje tokom hladnih perioda. Manje prašine, vedrije boje, kao i svojevrsna zvučna izolacija stvaraju zdrav i siguran prostor koji je od posebnog značaja u situaciji sa kojom se susrećemo. Ovako formirana atmosfera učiniće da se zaposleni osećaju kao kod svoje kuće, opušteno i fokusirano- što i predstavlja kranji cilj svakog poslovanja.

Ulaganjem u kvalitetne podne obloge, koje su napravljene od prirodnih materijala i koje podržavaju eco friendly okruženje, direktno ulažete u zdravije enterijere i produktivnije radno okruženje. Pružajući kvalitetne uslove za rad svojim zaposlenima direktno utičete na povećanje profita, a istovremeno ulažete u očuvanje planete. Šaljete poruku budućim klijentima i saradnicima da ste okrenuti ka inovacijama i dobrobitu okruženja što vašu kompaniju i poslovanje pozicionira kao pouzdano.

 

 

Delight Office
Omladinskih brigada 90V,
Beograd Airport city
(objekat 1500, prizemlje)

Tel: +381 11 4149200
Fax: +381 11 4149229
E-mail: office.serbia@delightoffice.com
www.delightoffice.rs