Sava neživotno osiguranje a.d.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Ostalo
  4. » Sava neživotno osiguranje a.d.o.
Adresa:
Bulevar vojvode Mišića 51, Belgrade, Serbia 11000
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 36 44 888
ID kompanije: 100002516
Opis firme:

SAVA NEŽIVOTNO OSIGURANJE a.d.o. Beograd je član Sava Insurance Group koju većinom čine
osiguravajuće kompanije sa prostora bivše Jugoslavije. Osnivač Sava Insurance Group je reosiguravajuća kompanija Sava Re sa sedištem u Ljubljani, koja je istovremeno vlasnik 100% akcija Sava neživotnog osiguranja.
U ponudi Društva su brojni paketi imovinskih i drugih osiguranja namenjenih potrebama kako pravnih tako i fizičkih lica. Kvalitetnu i dostupnu ponudu proizvoda u gotovo svim vrstama neživotnog osiguranja i brzinu u obradi i isplati šteta Društvo ističekao važne konurentske prednosti.

U ovom momentu Sava neživotno osiguranje ima svoje poslovne jedinice u skoro 30 većih gradova Srbije.

Brojne promene u organizaciji i upravljanju koje su u Društvu realizovane kako kroz primenu zakonskih rešenja tako i kroz razvoji primenu najbolje prakse, kao i razmena znanja i iskustva u okviru Grupe, doprinele su unapređenju poslovnih procesa, kreiranju bogate ponude usluga osiguranja sa ciljem pružanja kvalitetnije
i raznovrsnije ekonomske zaštite ljudi i njihovih materijalnih vrednosti, sticanju dobre poslovne reputacije, obezbedjenju prepoznatljivosti Društva i stvaranju nove vrednosti kako za Društvo i njegovog vlasnika, tako i za društvenu zajednicu na teritoriji na kojoj posluje.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:
Instagram:
Youtube:
Listing tagovi:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara