Rehau d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Podno grejanje
  4. » Rehau d.o.o.
Adresa:
Stražilovska 7, Dobanovci 11272
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 377 0138
ID kompanije: 100048932
Opis firme:

Na području energetski efikasne gradnje, korišćenju obnovljivih izvora energije i upravljanje vodama, kao i u segmentu „Mobility & Future Living“ REHAU je pružio svoj održivi doprinos za ekološke i ekonomske izazove sutrašnjice.

Podno grejanje kompanije REHAU Vam otvara mogućnost više. Očekujte toplinu koja se oseća, ali se ne vidi. To ostavlja više prostora za sopstvene ideje i individualan prijatni osećaj.

Oko 90% našeg vremena provodimo u zatvorenim prostorijama. Odgovarajuća temperatura dobrim delom određuje naš životni kvalitet. Zašto se odreći udobnosti i komfora?

REHAU podno grejanje obezbeđuje ravnomernu raspodelu toplote u celoj prostoriji. Za razliku od klasičnih grejnih tela prostorija se zagreva ravnomerno, toplota se raspoređuje svuda i ne nastaju hladne ili previše tople zone. Očekujte prijatnu klimu u prostoriji – bez obzira gde stojite ili sedite.

Podno grejanje kompanije REHAU pruža Vam mogućnost da se pri uređivanju prepustite svojim idejama. Bez grejnih tela koja blokiraju dragoceni prostor. Više prostora za Vaše ideje.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Social
Facebook:
Instagram:

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara