Rattan Sedia d.o.o.

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Deking
  4. » Rattan Sedia d.o.o.
Adresa:
Bulevar Arsenija Carnojevica 95A, Bulevar Arsenija Čarnojevića, Belgrade, Serbia
Kontakt informacije
Telefon: +381 69 207 81 92
ID kompanije: 107328160
Opis firme:

„Rattan Sedia“ je osnovana 2008. godine kao kompanija za proizvodnju baštenskog nameštaja, a za vrlo kratak vremenski period uspela se dobro pozicionirati u celoj regiji. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj započeo je nekoliko godina kasnije, najpre izgradnjom pogona za proizvodnju WPC profila, a potpuni vrhunac razvoja je dostignut pokretanjem pogona za izradu tendi i sistema zastakljivanja.

Tokom više od jedne decenije duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž kako na tržištu Bosne i Hercegovine, tako i na tržištima regiona. U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom.

Zbog svega navedenog, važi kao jedna od vodećih kompanija za opremanje ugostiteljskih objekata i privatnih domaćinstava. Dominirajući regionalnim tržištem, postepeno svoje mesto pronalazi i u Evropi, odgovarajući najkompleksnijim projektima u velikim evropskim gradovima (München, Düsseldorf, Stuttgart, Augsburg, Malaga, Göteborg, Beč, etc).

Trenutno na tržištu deluje sa prodajnim salonima u Srbiji (Beograd),Bosni i Hercegovini (Brčko, Mostar), Hrvatskoj (Zagreb) i Crnoj Gori (Kotor). Salone snabdevaju proizvodi koji se izrađuju u fabrikama koje se prostiru na oko 2000 kvadratnih metara. Rad kompanije zasnovan je na najnovijim tehnologijama, čemu u prilog ide posedovanje modernih mašina i alata, pogona za plastifikaciju profila, savremenog voznog parka sa namenskim vozilima, kompletne servisne mreže, te drugih kompleksa.

Takođe, materijali i proizvodi iz celokupnog asortimana su višestruko testirani, uz posedovanje certifikata ISO standarda, SGC i CE znaka. Zahvaljujući ovim proizvodnim kapacitetima i strateškim opredeljenjima, uz usmeravanje da se odgovori svim zahtevima tržišta, kompanija danas zapošljava oko 300 radnika i kooperanata.

Kompanija je u svom delovanju dobitnik mnogobrojnih priznanja i nagrada, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu. Dosadašnji uspeh je neodvojivo rezultat jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnog tehničkog kadra, kao i vlastite proizvodnje skoro svih komponenti.

Pošalji upit firmiPretraži u radijusu od 0 kilometara