www.bonusco.rs
www.casadellaceramica.rs
www.metalpoks.rs
www.zorka-keramika.rs
www.eko-sistem.rs


  1. Adresar
  2. »
  3. Keramika
  4. » Maxima d.o.o.

Maxima d.o.o.

Adresa:
Dragiše Mišovića 16, Lučani 32240
Kontakt informacije
Telefon: +381 32 820 030
ID kompanije: 101263444
Opis firme:

Firma Maxima iz Lučana osnovana je 1990. Godine kao trgovina bojama i lakovima. Proizvodnju i aktivno plasiranje svojih proizvoda je započela 1994. godine. Od tada do danas asortiman naših proizvoda raste iz godine u godinu, a dosledan i precizno kontrolisan kvalitet proizvoda širi krug naših potrošača. Iznad svega, proizvodnja koju smo započeli sa kapacitetom od 5 tona dnevno do današnjeg dana se uvećala 200 puta i iznosi 1000 tona proizvoda na dan. Svake godine ostvarujemo značajno povećanje proizvodnje i plasmana gotovih proizvoda.

Kvalitativne i kvantitativne činjenice dovele su kompaniju Maxima na lidersku poziciju kada je reč o domaćem tržištu, sa veoma visokim indeksom prodaje u regionu Jugoistočne Evrope i ogromnim izvoznim potencijalom kada je u pitanju čitava Evropa. Pokrivenost tržišta, odnosno naša distributivna mreža, adekvatna je u odnosu na pomenute poslovne rezultate. Posebno smo ponosni na činjenicu da je reč o domaćoj kompaniji čija se proizvodnja bazira na evropskim standardima, uz originalnu tehnologiju kontrole i usavršavanje proizvoda i unapređenja tehnoloških procesa.

Ekološki karakter naših proizvoda, njihova neškodljivost po zdravlje čoveka i prirodnu okolinu, još jedna je karakteristika koju ističemo. Ekološki momenat je samo jedan od delova ukupnog mozaika etičke i društvene odgovornosti koje negujemo u svim aspektima poslovanja.

Naša savremena laboratorija i stručni ljudi koji u njoj rade obezbeđuju svetske uslove za stalnu kontrolu i unapređenje. Kako bi zadovoljili potrebe potrošača koji znaju šta hoće i čiji su afiniteti proflisani, sa ciljem da udovoljimo zahtevnom tržištu, pažljivo pratimo novine u tehnologiji proizvodnje boja i fasada i proaktivno radimo na anticipiranju potreba sutrašnjice. Ponosni smo na naš veliki potencijal koji koristimo kako bismo ojačali svoju poziciju na tržištu, kao i pozicije svojih partnera, sa kojima razvijamo odnose pouzdanosti i dugoročne kooperativnosti.

Strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih tehnologija, posvećenost kupcima i njihovim potrebama, verovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda, doveli su kompaniju Maxima na mesto najuspešnijih firmi iz ovog regiona u oblasti proizvodnje materijala za završne radove u građevinarstvu.

Najveća vrednost koja odlikuje Maximu predstavljaju lojalni kupci koji prepoznaju nastojanje ove kompanije da obezbedi najbolji odnos kvaliteta i cene i to nagrađuju poverenjem u ovaj brend.

Hvala Vam na tome!

Send message to listing owner

Novosti na portalu