Inoutic / Deceuninck d.o.o.

  1. Home
  2. »
  3. Deking
  4. » Inoutic / Deceuninck d.o.o.
Adresa:
bb Kružni put, Leštane, Beograd
Kontakt informacije
Telefon: +381 11 344 3217
Mobilni: +381 62 443 244
Email: test@test.com
ID kompanije: 104877855
Opis firme:

Naše preduzeće / Ko smo mi?

Inoutic je jedan od vodećih proizvođača visoko kvalitetnih PVC sistema za prozore i vrata, fasadnih i terasnih sistema.

Mi spajamo enterijer i eksterijer svih vrsta objekata, našim tehnički preciznim proizvodima koji postavljaju standarde u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i pouzdanosti. Ono što nas razlikuje je naš kreativni inženjering. Naš uspeh leži utome što zahtevne stvari radimo izuzetno dobro.

Inoutic / Deceuninck d.o.o. je deo belgijske Deceuninck grupe, koja u više od 75 zemalja poseduje globalnu mrežu na području obrade PVC-a.

Naša stručnost / Rezultat mnogih godina iskustva

Možemo se osvrnuti na više od 50 godina iskustva u industriji plastičnih masa. Naša fabrika pokriva čitav spektar vrednosti - od dizajna, preko razvoja, pa sve do ekstruzije i dorade.

Kroz intenzivni istraživački rad i godine iskustva u mogućnosti smo da proizvedemo inovativna rešenja, kao što je naš novi drvo-plastični kompozit, Twinson. Svi naši građevinski proizvodi su jednostavni za rukovanje i postavljanje i zahtevaju gotovo nikakvo održavanje.

Mi našim kljentima pomažemo da stvore svoj vlastiti individualni stil i ostvarenje svojih životnih snova. Bezvremenost dizajna i dugovečnost našeg proizvoda jamči vek trajanja preko 50 godina. Oslanjamo se na dugoročne partnerske odnose i uzajamno poverenje kako bi se stvorio zdrav i održiv ambijent za naše klijente i naše zaposlene.

Send message to listing ownerSearch in radius 0 kilometers