Adresar listing

Bjelin

  1. Poslovni adresar
  2. »
  3. Bjelin
Adresa:
Ulica Žegar VI 39, Ogulin, Croatia
Kontakt informacije
Telefon: +485 (0) 47 531 045
ID kompanije: 18630081651
Opis firme:

Bjelin je deo Pervanovo Invest AB Grupe i razvija i proizvodi širok asortiman proizvoda, kako tradicionalnih drvenih podova, tako i inovativnih podova od novih materijala. Razvoj se obavlja u saradnji sa sestrinskom kompanijom Välinge Innovation AB, najpoznatijom kao tvorcima click podova.

Proizvodnja se odvija u našim najsavremenijim fabrikama u Švedskoj i severnoj Hrvatskoj, gde imamo pristup visokokvalitetnom drvetu sa FSC sertifikatom i visoko iskusnim zaposlenima koji već generacijama rade na usavršavanju dobro poznatog slavonskog hrasta, koji se nekada koristio za bačve za vino, a danas za podove.

Pervanovo Grupa, koja trenutno zapošljava malo više od 2.000 zaposlenih i ima proizvodne pogone u Vikenu (Švedska) i u Bjelovaru, Ogulinu, Otok i Vinkovcima (severna Hrvatska), će u narednim godinama proširiti svoje kapacitete proizvodnje kako bi zadovoljila potražnju, pretežno za širim drvenim daskama i klik sistemima za lepljenje bez lepka kod postavljanja riblje kosti parketa.

Osnivači Bjelina i Välingea su izmislili prvi click pod 1993. godine i razvili su, 1977. godine tokom zaposlenja u Perstorp kompaniji, prvi laminatni pod na svetu.

Ključne reči i linkovi ka web sajtu
Ključna reč 1:
Ključna reč 3:
Social
Facebook:
Instagram:
Pretraži u radijusu od 0 kilometara