TARKETT podne obloge

TARKETT podne obloge

Tarkett u ponudi proizvoda ima sve vidove podova za domaćinstva, među kojima se ističe višeslojni parket, laminat  i vinil, kao i skoro sve tipove podnih obloga za komercijalnu – javnu upotrebu: homogene i heterogene vinil podne obloge, prirodni linoleum, laminat i sportske podove.

Na tržištu Srbije i Crne Gore (kao i celog regiona jugoistočne Evrope) Tarkett je od 2003. godine prisutan kroz sopstvenu marketing i prodajnu organizaciju Tarkett SEE sa sedištem u Bačkoj Palanci i Showroom-om u Beogradu.

Podne obloge imaju značajan uticaj na način na koji ljudi doživljavaju prostor u kome žive , rade, igraju se. Tarkett nudi praktična i ekološka rešenja za zdravstvene ustanove, obrazovne ustanove, stambene prostore ,hotele, restorane, prodajne i poslovne prostore i sportske objekte. Kao istinski pružalac usluga Tarkett sarađuje sa većinom vodećih arhitekata i profesionalaca iz oblasti građevinarstva, što čini naše podove sastavnim delom najprestižnijih arhitektonskih zdanja u Srbiji i širom sveta.

TARKETT AKADEMIJA – TRENING CENTAR

Organizujemo obuke za podopolagače.

Treninzi ugradnje:
Homogenih i heterogenih vinil podnih obloga
Prirodnog linoleuma
Parketa i laminata
Tekstilnih podnih obloga

www.tarkett.rsTarkett SEE
Industrijska zona bb, 21400 Bačka Palanka
T. +381 21 7557 649
F. +381 21 7557 637
E. info.trade@tarkett.com
W. www.tarkett.rs

Prethodni tekstProizvođač keramike Gorenje – vaš izbor
Sledeći tekstPodovi u zdravstvenim ustanovama