Tapete u kupatilu? Zašto da ne!

Tapete su uvek u modi. Danas, u vreme nove tehnologije štampanja i proizvodnje omogućavaju kompanijama da ponude zidne obloge koje su eko-održive i izuzetno atraktivne i kvalitetne, ali i estetski privlačne.

Efektan primer su pozadine dizajnirane za kupatila, odštampane na rolnama koje se odupiru vodenim kapima kao i veoma vlažnim okruženjima (kao što su mali toaleti bez prozora), ili prisustvu pare (kao što su saune), u slučaju neprekidnog i direktnog kontakta sa vodom (unutar tuš kabina), ili čak, sa posebnom zaštitom, u ekstremnim situacijama, kao što je dno bazena.

Foto: pinterest

WallPepper® je mlada italijanska kompanija koja sada predstavlja kolekciju WallPepper® H2O, dizajniranu za sve one koji žele da kreiraju kupatilo sa specifičnim stilom. WallPepper® tapete omogućavaju reprodukciju predmeta u visokoj rezoluciji, ali sa jedinstvenim tehničkim karakteristikama. Rolne od 90 cm širine, otporne su na toplotu, potpuno su vodootporne, otporne na paru, abraziju i ne blede. Štaviše, ove tapete je moguće otkloniti na suvo, kako bi se izbeglo oštećenje maltera.

Kupatila, saune, tuševi, bazeni, stoga mogu biti potpuno transformisani u okruženje nalik prirodnom ili sa uzbudljivim umetničkim delima, bez ikakvog ograničenja mašte. Tapete WallPepper® H2O, otporne su na mrlje i ogrebotine, i mogu se lako čistiti i održavati standardnim kućnim sredstvima za čišćenje koji se nalaze na tržištu.

Ali to nije sve, jer se WallPepper® H2O takođe mogu nanositi, uz jednostavnu pripremu podloge i na površine sa keramičkim pločicama. Na ovaj način, renoviranje i davanje novog izgleda vašem enterijeru ili eksterijeru postaje još lakše.

Izvor:luxlife.rs

Prethodni tekstU junu 2019. počeće izmeštanje Savskog mosta
Sledeći tekstKako bi arhitekta trebalo da prošeta po staklenom podu?