Sajamski broj u pripremi

Poštovani,

Želimo da Vas obavestimo da časopis „Podovi“ koji besplatno dobijate na Vašu adresu svaka tri meseca, priprema Sajamski broj koji će izaći iz štampe neposredno pre početka Sajma građevinarstva u Beogradu i dodatno se, pored uobičajene distribucije, a uz povećan tiraž, deli posetiocima na našem štandu i izlagačima na sajmu.

Načine i uslove oglašavanja možete pronaći na adresi

https://www.podovi.org/marketing/cenovnik-casopis

U samom startu imali smo ideju da firmama i pojedincima približimo sve vrste podova i upoznamo ih sa prednostima nekih vrsta podnih obloga u odnosu na druge. Činjenica je da se kod nas ne obraća dovoljno pažnje kada su u pitanju sve vrste podova, a naročito kada se radi o podnim obloga za industriju. Kada uđete u neki prostor prvo na šta stanete jeste pod, pa smatramo da mu shodno tome i treba pokloniti više pažnje, pogotovo što je na našem tržištu izbor za svaku pohvalu, i za svačiji džep. Mnogi od Vas su u „Podovima“ uspeli pronaći korisne informacije za opremanje svog privatnog i poslovnog prostora i kontaktirali nas sa zahtevom da vam preporučimo proizvođača određenih podnih obloga.

Danas su „Podovi“ časopis sa respektom, povećanim tiražom i internet portalom koji mesečno poseti preko 3500 osoba. Slobodno možemo reći, a uzimajući u obzir više parametara, da smo jedini specijalizovani časopis koji predstavlja jedinstven medij za promociju kompanija, proizvoda i i novih tehnologija kada su u pitanju sve vrste podnih obloga.

podovi

Prethodni tekstPodovi u PDF formatu
Sledeći tekstB.S.M.