Pomozimo Srednjoj zanatskoj školi

Pod u školi

Podovi za prijatnij i bezbedniji boravak naše dece u školi

Ovih dana na adresu redakcije časopisa „Podovi“ stiglo je pismo od direktora Srednje zanatske škole za decu sa smetnjama u razvoju iz Beograda,.pismo prenosimo u celosti u nadi da ćete u skladu sa vašim mogućnostima izaći u susret i da ćemo obradovati decu iz ove škole.

Poštovani gospodine Rađen,
Srednja zanatska škola za decu sa smetnjama u razvoju, želi da u saradnji sa vama započne akciju renoviranja određenih podnih površina i dela stepeništa koje su vidno oštećene.
Naša ideja je da pozovemo firme i profesionalce iz ove oblasti da zajedničkim donacijama pomognu da izvršimo navedenu adaptaciju kako bi se naši učenici kretali kroz školu bezbedno.
Srednja zanatska škola nalazi se u Beogradu, Vukasovićeva 21a, i trenutno se u školi nalazi 311 učenika koji se profesionalno osposobljavaju za različita zanimanja( knjigovesci, autolakireri, bravari, pripremači namirnica, cvećari ,pekari, frizeri)  u  školskim radionicama.
Škola raspolaže sa 7 radionica i 11 kabineta i kuhinjom i trepezarijom, kako se škola već dugo nije renovirala podovi u određenim radionicama i kabinetima su u veoma lošem stanju.
Ideja akcije bi bila da svi donatori izaberu prostor koji bi odgovarao njihovim budžetima kako bi i u skladu sa njihovim mogućnostima   izvršili adaptaciju tog dela poda.
Unapred Vam se zahvaljujemo na razumevanju da nam pomognete i podržite ovakve ustanove.
U prilogu su Vam dostavljamo i fotografije oštećenih podova.
Marković Milovan, direktor

Oštećen pod u školi 2

Pod za zamenu u školiPod za zamenu

Prethodni tekstBajk parking za ekologičan dizajn
Sledeći tekstIzolacija u zgradarstvu i energetska efikasnost