MMFA je narasla do 30 članova – novi odbor izabran u Berlinu

29. i 30. Aprila oko 40 učesnika iz industrije podova okupilo se u Berlinu na drugom sastanku asocijacije MMFA – Multilayer Modular Flooring Association. Na ovom skupu, proizvođaču podova iz Belgije Unilin su ostali članovi poželeli dobrodošlicu u asocijaciju.

Matthias Windmöller - predsednik odbora MMFAVolker Kettler je novi potpredsednik asocijacije MMFA

Izglasan novi odbor MMFA

Na redovnim izborima za odbor MMFA, Matthias Windmöller iz kompanije Windmöller Flooring je proglašen predsednikom odbora. Prethodni potpredsednik Edwin Lingg iz kompanije Li&Co nije ponovo izabran ali će nastaviti da pruža ekspertsku podršku asocijaciji MMFA.

Sebastian Wendel iz kompanije Akzenta pridružio se odboru MMFA kao novi član

Fokus na celom sistemu podova

Kao što je slučaj bio sa prvim sastankom članova MMFA krajem oktobra 2013. godine, fokus ovog sastanka bio je na aktivnosti koje asocijacija sprovodi. Prvog dana serija eksperata je govorila o temama koje se tiču označavanja i brendiranja proizvoda, kao i odabira plastičnih masa i materijala za podove od PVCa.

Za MMFA je od presudne važnosti da aktivnosti koje se tiču tehničkog dela apsolutno budu usaglašene i da pod posmatraju kao sveobuhvatan sistem sačinjen od različitih komponenti. Fokus na ovo je stavljen zbog toga što samo dobra kombinacija slojeva poda, uključujući i podlogu za pod, može do maksimuma da iskoristi sve potencijale poda i da produži njegov životni vek.

MMFA seminar 16. septembra 2014.

Kako bi uspešno plasirana nove višeslojne proizvode u svetu podova na tržište kao nezavisnu kategoriju, profesionalci u domenu podopolaganja, prodavci, proizvođači i eksperti za podove treba da imaju potrebno znanje o inovacijama i proizvodima u ovoj industriji koja se tek pojavljuje na tržištu i da razumeju njene specifične karakteristike. Zbog ovoga će 16. septembra 2014. MMFA zajendo sa Institutom za dizajn podova i prostora – IFR – i Asocijasijom nemačkih dizajners enterijera – ZVR – prezentovati jendodnevni trening seminar u Kelnu kao glavni sponzor.
Kako bi odgovorili na mnogobrojne zadatke koji su pred asocijacijom MMFA, članovi asocijacije će održati sledeći grupni sastanak na jesen: 30. spetembra 2014. u Frankfurtu i 1. oktobra 2014. takođe u Frankfurtu.

Internet sajt asocijacije MMFA: mmfa.eu

Prethodni tekstSkladištenje i transport bitumenskih traka
Sledeći tekstAuto-putevi budućnosti