Naslovna Marketing Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

 

Mi stižemo na prave adrese –

Zašto smo omiljeni časopis arhitektama, investitorima, podopolagačima, građevinskim firmama…

“PODOVI – hidroizolacija&termoizolacija” je specijalizovani građevinski časopis koji se bavi, na jedan stručan način, svim vrstama podova i podnih obloga, hidroizolacijom, termoizolacijom, kao i enterijerom i dizajnom. Kvalitetan tekstualni sadržaj, koji časopis pruža, potpisuju stručnjaci iz nekoliko oblasti koje časopis prati. Veliko interesovanje čitalaca konstantno raste, a naša misija je da plasiramo informacije od značaja arhitektama, projektnim biroima, investitorima, građevinskim firmama, izvođačima radova, podopolagačima, gradskim funkcionerima, ustanovama od javnog značaja, menadžerima kompanija, trgovcima, prehrambenoj industriji (mesnoj, konditorskoj, pekarskoj, proizvođačima alkoholnih i bezalkoholnih pića…), svakom ovlašćenom auto salonu u Srbiji, svim centralama banaka, hotelima i ugostiteljskim objektima u većim gradovima i turističkim centrima…

PODOVI postoje već 9 godina, a od 2015, zbog velikog interesovanja, časopis stiže i na adrese u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Jedan smo od retkih časopisa koji ne čeka da bude kupljen. Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža i po tome se izdvajamo od sličnih glasila. Prema našim istraživanjima svaki broj časopisa “PODOVI – hidroizolacija&termoizolacija”, koji se distribuira na 5.000 adresa, dospe u ruke preko 35.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.podovi.org čita preko 50.000 posetilaca. Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u tiražu od 6.000 primeraka, od kojeg deo dostavljamo svim izlagačima, a ostatak posetiocima na našem štandu.

Časopis se još izdvaja po dimenzijama (23x31cm) i po kvalitetu štampe, gramaži papira (300g/m² korice i 115g/m² unutrašnji listovi), broj strana varira od 100 do 112, a kvalitet grafičkog dizajna i pripreme postavlja ova izdanja na jedna od vodećih, kada su u pitanju slični časopisi, dok nas tematika čini jedinstvenim u Srbiji i regionu. Ukoliko se bavite podovima, hidro ili termoizolacijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana.

Tehničke instrukcije časopis "Podovi" MARKETING

www.podovi.org je portal časopisa “PODOVI – hidroizolacija&termoizolacija” gde možete pročitati stručne tekstove i listati online sva naša štampana izdanja. Časopis na ovaj način spada i u grupu WEB IZDANJA jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletter-om na našu bazu od 30.000 email adresa u Srbiji i na oko 23.000 email adresa u Hrvatskoj. U ovom momentu na sajt www.podovi.org ulazi mesečno preko 50.000 potecijalnih kupaca Vaših proizvoda i korisnika Vaših usluga, od čega skoro 90% posetilaca dolazi preko pretraživača, što govori dovoljno o našoj visokoj poziciji na google-u.

Časopis PODOVI broj 34, februar 2017
Časopis PODOVI, februar 2017 broj 34

www.podovi.org portal je prilagođen mobilnim telefonima i tablet uređajima, JEDINI SMO ČASOPIS U REGIONU koji se može listati na mobilnim uređajima.

 

Marketing Press logo

Agencija Marketing Press – Časopis “Podovi”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel/fax: +381.21.6.333.824
m:+381.64.64.62.980
redakcija@podovi.org