Marketing Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

Mi stižemo na prave adrese –

Zašto smo omiljeni časopis arhitektama, investitorima, podopolagačima, građevinskim firmama…

“PODOVI – hidroizolacija & termoizolacija” je specijalizovani građevinski časopis koji se bavi, na jedan stručan način, svim vrstama podova i podnih obloga, hidroizolacijom, termoizolacijom, kao i enterijerom i dizajnom. Kvalitetan tekstualni sadržaj, koji časopis pruža, potpisuju stručnjaci iz nekoliko oblasti koje časopis prati.

Veliko interesovanje čitalaca konstantno raste, a naša misija je da plasiramo informacije od značaja arhitektama, projektnim biroima, investitorima, građevinskim firmama, izvođačima radova, podopolagačima, gradskim funkcionerima, ustanovama od javnog značaja, menadžerima kompanija, trgovcima, prehrambenoj industriji (mesnoj, konditorskoj, pekarskoj, proizvođačima alkoholnih i bezalkoholnih pića…), svakom ovlašćenom auto salonu u Srbiji, svim centralama banaka, hotelima i ugostiteljskim objektima u većim gradovima i turističkim centrima…

PAKET promocija vaše kompanije u časopisu “PODOVI” i na web stranici www.podovi.org

• Predložene opcije su najčešći izbor naših dugogodišnjih klijenata i pokazale su se kao najefektniji vid promocije

Specijalni zahtevi

  • Specijalno pozicioniranje oglasa – 20% na cenu oglasa
  • Agencijski popust – 15% na cenu oglasa
  • Grafičko rešenje oglasa ili banera – ne naplaćuje se dodatno

PODOVI postoje već više od 12 godina, a od 2015, zbog velikog interesovanja, časopis stiže i na adrese u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Jedan smo od retkih časopisa koji ne čeka da bude kupljen. Specifičan način distribucije omogućava nam da budemo u rukama daleko brojnije čitalačke publike od štampanog tiraža i po tome se izdvajamo od sličnih glasila.

Prema našim istraživanjima svaki broj časopisa “PODOVI – hidroizolacija & termoizolacija”, koji se distribuira na 5.000 adresa, dospe u ruke preko 35.000 čitalaca, a mesečno nas preko našeg portala www.podovi.org čita preko 120.000 posetilaca. Časopis izlazi 4 puta godišnje. Preko Pošte Srbije distribuiramo ceo tiraž, dok na sajmovima Građevinarstva i Nameštaja u Beogradu, gde imamo svoj izložbeni prostor, štampamo časopis u tiražu od 6.000 primeraka, od kojeg deo dostavljamo svim izlagačima, a ostatak posetiocima na našem štandu.

Ukoliko se bavite podovima, hidro ili termoizolacijom na bilo koji način, prisustvo u istoimenom časopisu je logičan izbor, jer smo na jednom mestu okupili vodeća preduzeća iz ove oblasti, a ciljna grupa koja dobija časopis na adrese je pažljivo odabrana.

www.podovi.org je portal časopisa “PODOVI – hidroizolacija & termoizolacija” gde možete pročitati stručne tekstove i listati online sva naša štampana izdanja. Časopis na ovaj način spada i u grupu WEB IZDANJA jer se nakon štampe i distribucije, objavljuje na sajtu i šalje newsletter-om na našu bazu od 30.000 email adresa u Srbiji i na oko 23.000 email adresa u Hrvatskoj. U ovom momentu na sajt www.podovi.org ulazi mesečno preko 120.000 potecijalnih kupaca Vaših proizvoda i korisnika Vaših usluga, od čega skoro 90% posetilaca dolazi preko pretraživača, što govori dovoljno o našoj visokoj poziciji na google-u.

Sva dosadašnja izdanja časopisa PODOVI možete čitati klikom na LINK

Specijalizovani građevinski časopis PODOVI
Svet PODOVA na jednom mestu www.podovi.org

www.podovi.org portal je prilagođen mobilnim telefonima i tablet uređajima, JEDINI SMO ČASOPIS U REGIONU koji se može listati na mobilnim uređajima.

Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Časopis “PODOVI – Hidroizolacija & Termoizolacija”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
email: redakcija@podovi.org
web: www.podovi.org