Marketing Cenovnik oglasnog prostora na web portalu

Cenovnik oglasnog prostora na web portalu

Cenovnik oglasnog prostora na web portalu

Portal www.podovi.org je takođe idealno mesto  da predstavite Vaš objekat, firmu, proizvod, alat, mašinu, Vaše preduzeće, određeni brend, objaviti sniženje proizvoda, akciju, manifestaciju objedinjujući na jednom mestu i profesionalni tekst, kvalitetnu fotografiju i ciljnu grupe.

U ovom momentu portal ima preko 120.000 mesečnih ulazaka, ili 1.500.000 poseta godišnje. Portal je sa naše strane zamišljen kao „Tržni centar“ u kojem se prodaju i traže informacije vezane isključivo za podove. Na vama je da odlučite da li ćete potražiti svoje mesto na portalu (lokal u tržnom centru)i ukoliko bi godišnje samo 3% posetilaca otišlo na vaš portal (lokal) ili se zainteresovalo za vaše proizvode, morate znati da je 3% ustvari 43.500 konkretnih poseta ljudi, koji traže baš vaš proizvod.

Website www.podovi.org
Website www.podovi.org

UPIŠITE firmu u poslovni adresar

Iskoristite odličnu posećenost naše internet stranice i na www.podovi.org upišite vašu firmu u POSLOVNI ADRESAR i time povećajte posećenost Vašeg sajta. Ukoliko nudite usluge iz ove oblasti građevinarstva onda je naš portal idealno mesto za prezentaciju vaše firme.

Adresar je podeljen po kategorijama zbog lakše pretrage a unos podataka je brz i jednostavan. U skladu sa izabranim paketom imate mogućnost objave detaljnih podataka o firmi, reference, fotografija i video materijala. Profil vaše firme će biti vidno istaknut u kategorijama po izboru i to iznad konkurentskih firmi.

POSTAVITE katalog na www.podovi.org

USPEŠNO POSLOVANJE ZAVISI I OD ADEKVATNE PROMOCIJE BRENDA!

Mi to znamo, zato vam nudimo opciju postavljanja kataloga vaših proizvoda na jedinoj uskostručnoj web stranici na kojoj se postioci informišu, traže savete i ideje kako bi doneli odluku o kupovini određenog proizvoda. Hoće na jednom mestu, jednim klikom da pronađu ono što traže. Hoće da na tom mestu saznaju šta je to što nudite, kako taj proizvod izgleda, njegove tehničke specifikacije i gde to mogu kupiti.

Sve ove opcije nudi katalog. Na početnoj strani sajta, vidljiv, sa jasnim smernicama biće vodilja svim vašim potencijalnim klijentima. Iskoristite posećenost od preko pola miliona ulazaka godišnje i promovišite svoj proizvod!

www.podovi.org – ONDA KADA HOĆETE DA VAŠ BREND BUDE PRIMEĆEN!

Proverite zašto veliki broj kompanija koristi usluge i našeg portala. U zavisnosti od pozicije banera imate mogućnost mesečno objaviti od 1-4 teksta mesečno, a možete postaviti baner i na naše newslettere koji idu na preko 50.000 mail adresa.

Akcenat je na tekstovima i na linkovanju ključnih reči bitnih za vaš brend, a baner je tu kao šlag na torti. Kontaktirajte nas i naćićemo najbolje rešenje za vas.

PAKET promocija vaše kompanije u časopisu “PODOVI” i na web stranici www.podovi.org

• Predložene opcije su najčešći izbor naših dugogodišnjih klijenata i pokazale su se kao najefektniji vid promocije

Specijalni zahtevi

  • Specijalno pozicioniranje oglasa – 20% na cenu oglasa
  • Agencijski popust – 15% na cenu oglasa
  • Grafičko rešenje oglasa ili banera – ne naplaćuje se dodatno

Izdavač: Agencija MARKETING PRESS
Časopis “PODOVI – Hidroizolacija&Termoizolacija”
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
tel.: +381 21 63 33 824
mob: +381 64 64 62 980
email: redakcija@podovi.org
web: www.podovi.org