Kinezi kada rade, oni briljiraju!Pogledajte zašto? (Video)

Oko 1.500 kineskih radnika provelo je samo devet sati popločavajući prugu za novu stanicu u Fujian provinciji u južnom delu Kine. Sedam vozova i 23 bagera korišćeno je za taj posao, prema rečima supervizora radova, prenosi „Dejli mejl“.

Video kojim je zabeležen ovaj događaj, pokazuje radnike koji povezuju tri velike železnice – Ganlong, Genruilog i Zhanglong sa novom Nanlong. Oni su za ovo vreme postavili i neophodnu signalizaciju i prateću opremu za nadgledanje stanja na prugama. Kineska novinska agencija Sinhua izvestila je da su se radovi odvijali na Nanlong železničkoj stanici u gradu Longjan. Počeli su 19. januara i završeni već narednog dana.

Projekat je završen tako brzo zato što su radnici bili podeljeni u sedam jedinica kako bi simultano radili različite poslove, rekao je Zhan Daosong, zamenik menadžera kineske kompanije Tiesiju Civil Engineering Group, koja je zadužena za izgradnju železnice. Očekuje se da će gradnja Nanlog železničke pruge biti gotova do kraja ove godine. Biće dugačka 246 kilometara, i treba da spoji glavni transport između jugoistočnog dela Kine i centralnu Kinu. Vozovi će na njoj moći da razviju brzinu do 200 kilometara na sat.

Izvor: Blic

Prethodni tekstVučić potvrdio da će metro biti završen do početka 2022.
Sledeći tekstOdličan nastup EPLF na Domotexu 2018 – Naš cilj je da implementiramo kvalitetan laminat širom sveta