Italijanski podovi od stakla

Italijanski podovi od stakla

Ništa nije toliko suptilno luksuzno kao osećaj hodanja po italijanskom staklenom podu, a Madras kolekcija od Vitrealspecchi zaista ima sve – i izgled i funkciju.

Počevši od njenog izgleda, postoji nešto nesumnjivo privlačno kod ovog staklenog poda, koji ima neobičan sjaj koji jednostavno nameće pitanje: „Od čega je zaista napravljen i šta se krije iza ove šik završne obrade?“ Dodajte tome antiklizajući sloj, i imamo pobednika.

Madras pod je napravljen ekskluzivnim procesom nagrizanja, što mu daje dugotrajan i lep finiš, što ga čini idealnim za visoko prometne oblasti koje zahtevaju i očaravajući stil, a pored toga zaista imate veliki izbor raznih tekstura. Veoma je bitno napomenuti da je gornji sloj protiv-klizan i da nećete imati problema, bilo da je suva ili mokra podloga.

stepenice od stakla

Zbog svojih karakteristika i modernog dizajna ovi podovi se koriste u prestižnim lokalima gde je povećana frekvencija ljudi. Tako imamo primer da su staklene stepenice postavljene u većini “Apple” prodavnica širom sveta. U Italiji stakleni proizvodi ove kompanije su postavljeni u tržnim centrima, na univerzitetima, diskotekama…U Torinu su ovi proizvodi postavljeni na železničkoj stanici, dok je u Štutgartu Madreas kolekcija  svoje mesto našala u Gradskoj skupštini.

Proizvođač ovih ekskluzivnih podova je italijanska kompanija Vitrealspecchi.

VITREALSPECCHI S.p.A.
info@vitrealspecchi.it
www.vitrealspecchi.it

Prethodni tekstPodovi na jahtama
Sledeći tekstMali svet podnih lajsni