Sportski podovi BEZBEDNOST JE NABOLJA INVESTICIJA

BEZBEDNOST JE NABOLJA INVESTICIJA

0
HomeBric ploče su porozne te sprečavaju klizanje i u vlažnim uslovima
ECOGUMA - HomeBric ploče

Antislip tretmani

AntiSlip tretman sprečava povrede nastale proklizavanjem na mokrim i vlažnim površinama. Korišćenjem AntiSlip tretmana smanjuje se vreme čišćenja i utrošak vode i hemijskih preparata. Ovaj tretman smanjuje taloženje masti i nečistoća. Primenljiv je na pločicama, granitu, mermeru, betonu, pvc podovima, laminatu, metalu. Ovaj tretman pravi mikroskopske pore, na površini podloge, u obliku slova U tako da vakum ima ključnu ulogu u stvaranju AntiSlip efekta. 

Korišćenjem AntiSlip tretmana smanjuje se vreme čišćenja
ECOGUMA – AntiSlip tretman

GRIT ELEMENTI

GRIT ploče su izrađene od poliesterskih staklenih vlakana, ojačane tvrdim aluminium oksidom. Proizvod je potpuno neraskidiv, otporan na ekstremne vremenske uslove, UV stabilan. Lagan je za korišćenje i postavljanje. Isporučuje se u tablama 1220 x 2440 mm ili u gotovim elementima. Efikasno je rešenje za izradu bezbednosnih staza, oblaganje i obeležavanja stepenica, protivkliznih traka, obeležavanja linije bezbednog kretanja, izrade taktilnih staza za sprečavanje klizanja na površinama koje su izložene: vodi, mastima, ulju, praškastim materijalima, blatu. Zbog svojih osobina moguća primena i u prehrambenoj industriji jer je rađena po HACCP standardu. Garancija do 10 godina.

Antimikrobalne boje i premazi

Prisutnost bakterija i gljivica je neophodna za funkcionisanje našeg života i našeg okruženja. Osim korisnih vrsta sve više su zastupljeni patogeni mikrorganizmi čiji se broj alarmantno povećava svakim danom, što dovodi do mnogih oboljenja koji se često završavaju smrtnim ishodom, te moramo preduzeti mere protiv njihovog razmnožavanja i učestalosti. Istraživanja su pokazala da površine koje su tretirane tj. na kojima je primenjena srebrna tehnologija uništavaju do 99,99% patogenih mikroorganizama, dok za 43% smanjuje prisutnost na površinama koje se nalaze neposredno uz tretirane površine. Naši proizvodi mogu se koristiti u prehrambenoj industriji, hemijskoj industriji, zdravstvu, obrazovnim ustanovama, wellnes, spa i fitness centrima, sanitarnim čvorovima, aerodromima, javnom saobraćaju kako bi se osigurala sigurnija i čistija okolina, ušteda energije i smanjili se troškovi održavanja, renoviranja i gradnje. U ponudi imamo:

1070-ECO-GUMA-zastita-srebrna-tehnilogija-bakterije-gljivice

1070-ECO-GUMA-zastita-ubija-devedesetdevet-posto-bakterija-gljivica

BacteriaX 2C BELI

je zaštitna dvokomponentna akrilna smola. Dostupne su bela boja i transparentna. Nanosi se na sve čvrste površine, kontinuirano pruža zaštitu od bakterija i gljivica. Otporna na habanje, fizičke udarce, deterdžente, razređivače, kiseline. Efikasnost (mikrobiološka): > 99.99%. Zaprljane površine se mogu prati paročistačem do 120 °C.

Akrolux Silver+

Antimikrobalna disperziona boja na bazi Ag tehnologije. Otporna na habanje i učestala pranja, vodootporna. Odlična svojstva pri vlažnim ribanjima. Dekorativna.Boja: Bela. Mogućnost toniranja sa dodatakom boja za toniranje.

FlexCoat

je akrilna boja na bazi vode. Namenjena je za površine koje su izložene velikoj vlazi (pekare, kuhinje..) ili površine koje se često peru. Rastegljivost je do 300% i prati diletaciju podloge. Paropropusna je i vodootporna. Može se prati paročistačem do 120°C ili VAP-om do 60bar-a. Ne razblažuje se.

Proizvodnja i ugradnja gumenih ploča po evropskim standardima

Ecoguma DOO je osnovana od strane dva renomirana proizvođača gumenih ploča. U pitanju su mađarske kompanije, Gumitegla kft Budapest i Gumietgla arabona Gyor. Iza ovih kompanija stoji više stotina hiljada kvadratnih metara proizvedenih gumenih ploča po najvišim standardima. Trenutno se, gumene ploče od reciklirane gume ECOGUMA proizvode u ovim fabrikama, a od sledeće godine počinje i sa proizvodnjom u Srbiji za područje bivše Jugoslavije i izvoza u Rusiju i ostale zemlje.

Naš slogan je:
BEZBEDNOST JE NAJBOLJA INVESTICIJA!

Predstavljamo:

PlayBric gumene ploče isključivo su namenjene za zaštitu dečijih igrališta
PlayBric gumene ploče

PlayBric

PlayBric gumene ploče isključivo su namenjene za zaštitu dečijih igrališta, rizičnih mesta koje treba sprečiti odnosno svesti na minimum povrede usled visinskih padova. PlayBric gumene ploče maksimalno podržavaju regulative EU EN 1176 i EN 1177 koja se odnose na igrališta. Bitne odlike PlayBric gumenih ploča:

  • sprečavaju povrede usled visinskih padova od 1m do 3m
  • porozne površine, što stvara protiv kliznu površinu
  • vodopropustna, nakon kiše može se odmah koristiti
  • ne menja karakteristike pri visokim i niskim temperaturama
  • elastične, mekane, odličan toplotni izolator
  • lako postavljanje-skidanje, prenosivo, a moguće ih je i farbati
PlayBric gumene ploče isključivo su namenjene za zaštitu dečijih igrališta
ECOGUMA – PlayBric gumene ploče

SportBric

Vrlo popularne i tražene gumene ploče. Zahvaljujući njegovom svojstvu i karakteristikama sve više se postavlja na postojeće sportske terene, multifunkcijske terene, izradu mobilnih igrališta. SportBric gumene ploče sprečavaju sportske povrede i uganuća, čine podlogu mekšom, neklizajućom, a da pritom ne utiče na odskakanje lopte od površine.
Opšte karakteristike i odlike SportBric gumenih ploča:

  • Ergonomične, sprečavaju fizička opterećenja mišića
  • Porozne, vodopropusne, moguće korišćenje nakon kiše
  • Moguće postavljanje na sve vrste podloga postavljanjem ili lepljenjem
SportBric gumene ploče sprečavaju sportske povrede i uganuća, čine podlogu mekšom, neklizajućom, a da pritom ne utiče na odskakanje lopte od površine
ECOGUMA – SportBric gumene ploče

HomeBric

HomeBric ploče pružaju veliku mogućnost primene i kreacije u Vašem domu od izrade staza, terasa, garaža. Primena unutar i van objekta. Idealno rešenje kod izrada staza oko kuće ili u kući, popločavanje otvorenih ili zatvorenih terasa, ispod sedećih baštenskih garnitura, oko roštilja. Takođe se mogu koristiti za popločavanje garaže, radionice, staklenika, hodnika, dnevnog boravka, podruma… Ploče su vodopropusne što omogućuje da se nakon kiše odmah mogu koristiti na terasi ili kao staza. Unutar objekta omogućuje toplu i mekanu podnu površinu. Ploče su porozne te sprečavaju klizanje i u vlažnim uslovima. Odlično rešenje za postavku kao otirač ispred ulaznih vrata radi sprečavanja unošenja blata, snega…

www.ecoguma.rs

Rubbric

AntiSlip Protection i ECOGUMA
Prilaz 22, 11080 Zemun, Srbija
Mob: +381 69 112 12 95, +381 96 112 12 65
info@ecoguma.rswww.ecoguma.rs
info@protivkliznazastita.co.rswww.protivkliznanastita.co.rs