www.zorka-keramika.rs
www.inoutic.com
www.keramikakanjiza.com
Podne obloge Floorex
www.drvoprodex.com
www.rovex.rs
www.casadellaceramica.rs
www.ecoguma.rs


  1. Adresar
  2. »
  3. Podno grejanje
  4. » Tim izolirka d.o.o. Šid

Tim izolirka d.o.o. Šid

Adresa:
Branka Erića 22400
Kontakt informacije
Telefon: +381 22 710 666
Mobilni: #
Kontakt: #
ID kompanije: 102237663
Opis firme:

TIM IZOLIRKA D.O.O. Šid, privredno društvo za proizvodnju hidro i termo izolacionih materijala, je zvanično počela sa radom 23.09.2004. kao jedna od članica sistema TIM d.d. Laško. Promenom vlasničke strukture 01.06.2005.godine fabrika TIM IZOLIRKA priključuje se sistemu FRAGMAT iz Ljubljane.

Povoljan geografski položaj, kao i znanje i iskustvo sistema FRAGMAT na području termo i hidro izolacija, doprineli su da TIM IZOLIRKA postane vodeća fabrika u proizvodnji hidroizolaconih materijala na bazi modifikovanog bitumena, bitumenskih emulzija, polimerbitumena za puteve i hidroizolacija mostovnih objekata, kao i termoizolaconih materijala na bazi ekspandiranog polistirena (EPS).

Fabrika se prostire na površini od 5,6 ha u Šidu i ona nastavlja tradiciju „Grmeč-a“ čiju smo opremu kupilli 2007.godine. Iste godine smo na lokaciji Šid započeli i proizvodnju EPS-a. Distributivni centar nalazi se u Beogradu, na Ledinama, ul.Surčinska 11f a u Dobanovcima imamo lager bitumenskih emulzija.

Proces proizvodnje je postavljen po visokom standardu kvaliteta ISO 9001 sa zvaničnim sertifikatom, što nam uz stručnu osposobljenost radnika omogućuje i osigurava prepoznatljiv kvalitet u poslovnosti i proizvodnom asortimanu kako na domaćem tržištu tako i na tržištima jugoistočne Evrope gde izdvajamo Crnu Goru, Bosni i Hercegovinu, Makedoniju, Rumuniju, Bugarsku i Albaniju gde smo prisutni već neko vreme.

Listing tagovi:      

Send message to listing owner

Novosti na portalu