www.domisenterijeri.com
www.uzin.rs
www.parketitomovic.com
www.aditivbalkan.com
www.rovex.rs
www.zorka-keramika.rs
www.inoutic.com
www.sagadrvo.rs
  1. Adresar
  2. »
  3. Reciklirana guma
  4. » Eko-Sistem, ogranak Plava Frajla d.o.o.

Eko-Sistem, ogranak Plava Frajla d.o.o.

Adresa:
Račkog 93, Petrovaradin, Vojvodina
Kontakt informacije
Telefon: +381 21 675 9990
Mobilni: #
Kontakt: #
ID kompanije: 108546588
Opis firme:

Eko sistem je fabrika za proizvodnju proizvoda od reciklirane gume. Zahvaljujući savremenoj opremi i konstantnom ulaganju u usavršavanje procesa proizvodnje dajemo novi život putničkim i teretnim pneumaticima i time ponosno zauzimamo mesto u kompleksnom procesu reciklaže i zaštite životne sredine.

Kupcima nudimo mogućnost ili da izaberu proizvode iz standardnog asortimana, ili da modifikuju proizvode po svojim željama i potrebama. Dovoljna je samo ideja, a naš projektni tim je tu da ideju sprovede u delo i pruži kupcima jedinstven proizvod.

Ceo asortiman proizvoda je izrađen od 100% recikliranih materijala, i to na način koji omogućava da se proizvodi i nakon svog veka trajanja opet mogu 100% reciklirati i vratiti u process proizvodnje. Proizvodi su bezbedni za upotrebu, bez štetnog uticaja na ljudsko zdravlje i okolinu. Možemo reći da činimo sve kako bismo obezbedili dugovečnost našim proizvodima, što je i nagrađeno sertifikatom standarda EN1177.

Kod nas sve počinje proizvodnjom, ali ne završava se gotovim proizvodom. Tu na red dolaze kupci, a mi se trudimo da im pored vrhunskog proizvoda ponudimo i nešto više. Zato smo uspostavili tehničku podršku koja u svakom momentu stoji na raspolaganju i informiše korisnike o načinima montaže i primene proizvoda.

Listing tagovi:         

Send message to listing owner

Novosti na portalu