RENEXPO Target Group Days

Nakon uspešno realizovanog RENEXPO® Western Balkans sajma i konferencija održanih u beogradskom Sava Centru tokom juna tekuće godine, sa više od 1500 posetilaca iz varijeteta sektora, inženjerskih kancelarija, investitora, predstavnika ministarstava, akademaca, medija i mnogih drugih, iz preko 10 zemalja, organizator događaja – kompanija REECO SRB d.o.o. nastavlja promociju energetske efikasnosti u izgradnji i renoviranju. S ponosom predstavljamo prvi RENEXPO®  Target Group Days!

Novi Sad, Beograd i Niš postaće regionalni centri energetske efikasnosti tokom ovog septembra! RENEXPO® Target Group Days, jedinstven događaj namenjen razvoju energetske efikasnosti održaće se od 9. do 11. septembra u tri navedena grada i povezati međunarodne eksperte iz cele Evrope u okviru modula: Izolacija, Građevinarstvo i KGH Sistemi.

Novi Sad: 9. septembar 2014. – Hotel Novi Sad, Bulevar Jaše Tomića bb
Beograd: 10. septembar 2014. – Privredna komora Srbije, Resavska 15
Niš: 11. septembar 2014. – Regionalni centar Niš, Pariske Komune bb

Ovo je prilika za upoznavanje sa novim tehnologijama i proizvodima, informisanje o tehnikama i inicijativama koje imaju potencijal da unaprede implementaciju energetske efikasnosti kod izgradnje, izolacije i KGH Sistema. Fokusiranjem na unapređenje energetske efikasnosti u svakom od tri modula uz istovremenu komunikaciju i povezivanje sa specifičnim segmentom ciljne grupe – profesiolancima iz branše, ovaj događaj će okupiti zanatlije, majstore, instalatere, fasadere, tehničare, montere, građevinske radnike, kao i članove brojnih udruženja, organizacija i asocijacija da sa kompanijama razmene svoja višegodišnja praktična iskustva

Uz pregled potencijala srpskog tržišta i korišćenja energije na efikasan način, učesnicima događaja RENEXPO® Target Group Days širom Evrope biće omogućeno da se okupe na jednom mestu i prezentuju svoje znanje i iskustvo sa ciljem da promovišu i poboljšaju svoje poslovne aktivnosti. Iskoristite mogućnost regiona identifikovanog kao najatraktivnijeg kako razvoj obnovljivih izvora energije, tako i za i implementaciju mera energetske efikasnosti. Pozivamo zainteresovane kompanije da nas kontaktiraju za sve detalje što pre jer je broj mesta ograničen! Učešće za posetioce, odnosno navedene ciljne grupe, potpuno  je besplatno! Broj mesta je takođe ograničen!

Pored ovoga, u planu je i realizacija događaja kao što su:

5. i 6. novembar, 2014. RENEXPO® Congress BiH – Energetska efikasnost i Biomasa, Sarajevo (Hotel Bristol)
22. i 23. april 2015. RENEXPO® Western Balkans, sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti u Beogradu

Za više informacija posetite www.renexpo-belgrade.com ili pošaljite direktno mejl na info@reeco.rs

Prethodni tekstPremium Concept – pravi podni sistemi za pravo okruženje
Sledeći tekstNovo na tržištu – klinker podne ploče STEP