Jubilarni 40. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

Pod sloganom “Gradite po Vašoj meri.” u terminu od 8. do 12. aprila 2014. godine na Beogradskom sajmu se održava 40. međunarodni sajam građevinarstva-SEEBBE. Po angažovanom izlagačkom prostoru, broju inostranih i domaćih izlagača, broju posetilaca Sajam je postao najveći i najznačajniji sajamski događaj u građevinskoj industriji regiona Jugoistočne Evrope.

Očekuje se prisustvo oko 1000 izlagača, od čega jedna trećina dolazi iz inostranstva, sa više kontinenata. U vremenu kada su investiciona ulaganja smanjena, više od 80 odsto izlagača su stalni gosti, koji nam poklanjaju višegodišnje poverenje i smatraju izlaganje na Sajmu ekonomičnim za poslovanje, susrete i kontakte sa starim, ali i novim potencijalnim partnerima.

Na ovoj značajnoj privrednoj smotri zastupljene su sve oblasti građevinarstva, posebno ističemo veliki broj firmi iz segmenta: mašina za obradu profila za stolariju-vrata i prozore , kapije i ograde, okovi i bravarija za stolariju, roletne, mašine za obradu stakla, podne i zidne obloge svih vrsta, nove tehnologije gradnje i usluga.

Kao i svake godine očekuje se velika poseta stručnjaka iz okolnih zemalja, jer Sajam građevinarstva doživljavaju kao centralno mesto okupljanja građevinske struke i prezentacije inovacija. SEEBBE omogućava da se saznaju novi trendovi na tržištu, upoznaju novi proizvodi, postupci i procesi, bez kojih nema jačanja konkurentnosti i produktivnosti.

Nastavlja se sa akcijom “Obojimo zeleno” i promovisanjem izlagača čiji proizvodi zadovoljavaju kriterujume energetske efikasnosti i održive energije.

40 Međunarodni sajam građevinarstva SEBBE
40 Međunarodni sajam građevinarstva SEBBE

Nagrade Beogradskog sajma “Nova vizura” i diplome “Posebna priznanja” biće dodeljena najuspešnijim izlagačima za izložene inovacije u pet robnih grupa.

Generalni sponzor ovogodišnjeg Sajma građevinarstva je „Roloplast Mošić“ iz Sremske Mitrovice koji predstavlja jednog od najznačajnijih srpskih proizvođača i izvoznika PVC roletni i komponenti za fasadnu stolariju.

Dobrodošli, sa željom da sagradite nešto po Vašoj meri.

SEEBBE Međunarodni sajam građevinarstva

Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
11000 Beograd, Bulevar vojvode Mišića 14
Tel: +381 11 2655 899
Fax: +381 11 2655 219 1
seebbe@sajam.rs
www.seebbe.com
www.beogradskisajam.rs

Prethodni tekstLignoluks-lakiranje parketa u sportskim dvoranama
Sledeći tekstGrass Lamp-lampa koja stvara život