Naslovna Marketing Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

Cenovnik oglasnog prostora u časopisu

Portal www.podovi.org je takođe idealno mesto da predstavite Vaš objekat, firmu, proizvod, alat, mašinu, Vaše preduzeće, određeni brend, objaviti sniženje proizvoda, akciju, manifestaciju objedinjujući na jednom mestu i profesionalni tekst, kvalitetnu fotografiju i ciljnu grupe.

U ovom momentu portal ima skoro 35.000 mesečnih ulazaka, ili 350.000 poseta godišnje. Portal je sa naše strane zamišljen kao „Tržni centar“ u kojem se prodaju i traže informacije vezane isključivo za podove. Na vama je da odlučite da li ćete potražiti svoje mesto na portalu (lokal u tržnom centru) i ukoliko bi godišnje samo 3% posetilaca otišlo na vaš portal(lokal) ili se zainteresovalo za vaše proizvode, morate znati da je 3% ustvari 10.000 konkretnih poseta ljudi, koji traže baš vaš proizvod.

Proverite zašto veliki broj kompanija koristi usluge i našeg portala. U zavisnosti od pozicije banera imate mogućnost mesečno objaviti od 1-4 teksta mesečno, a možete postaviti baner i na naše newslettere koji idu na preko 70.000 mail adresa. Akcenat je na tekstovima i na linkovanju ključnih reči bitnih za vaš brend, a baner je tu kao šlag na torti. Kontaktirajte nas i naćićemo najbolje rešenje za vas.

Media-kit-casopis-podovi-MARKETING

 


 

 

Tehničke instrukcije časopis "Podovi" MARKETING