Naslovna Marketing Cenovnik oglasnog prostora na web portalu

Cenovnik oglasnog prostora na web portalu

Portal www.podovi.org je takođe idealno mesto  da predstavite Vaš objekat, firmu, proizvod, alat, mašinu, Vaše preduzeće, određeni brend, objaviti sniženje proizvoda, akciju, manifestaciju objedinjujući na jednom mestu i profesionalni tekst, kvalitetnu fotografiju i ciljnu grupe.

U ovom momentu portal ima skoro 35.000 mesečnih ulazaka, ili 350.000 poseta godišnje. Portal je sa naše strane zamišljen kao „Tržni centar“ u kojem se prodaju i traže informacije vezane isključivo za podove. Na vama je da odlučite da li ćete potražiti svoje mesto na portalu (lokal u tržnom centru)i ukoliko bi godišnje samo 3% posetilaca otišlo na vaš portal(lokal) ili se zainteresovalo za vaše proizvode, morate znati da je 3% ustvari 10.000 konkretnih poseta ljudi, koji traže baš vaš proizvod.

Proverite zašto veliki broj kompanija koristi usluge i našeg portala. U zavisnosti od pozicije banera imate mogućnost mesečno objaviti od 1-4 teksta mesečno, a možete postaviti baner i na naše newslettere koji idu na preko 70.000 mail adresa.

Akcenat je na tekstovima i na linkovanju ključnih reči bitnih za vaš brend, a baner je tu kao šlag na torti. Kontaktirajte nas i naćićemo najbolje rešenje za vas.

Download web media kit za 2016. godinu

{chronocontact}Webportal{/chronocontact}