Keramika Kanjiža na inovativan način predstavila novitete za sezonu 2017/2018

Virtuelnom turom kroz fabriku domaći lider još jednom potvrdio vodeće mesto u industriji keramičkih pločica

Beograd, 19. i 20. april – Vodeći domaći proizvođač keramičkih pločica, Keramika Kanjiža i ovog aprila predstavila je nove serije i trendove u industriji keramičkih pločica. U prisustvu brojnih gostiju iz Srbije, regiona ali i Evrope, medija, velikih investitora i poznatih arhitekata, na inovativan način, virtuelnom turom kroz fabriku, kompanija je još jednom pokazala zašto je već nekoliko godina u nazad proizvođač broj jedan u Srbiji i regionu.

Keramika Kanjiža je predstavila novu seriju pločica
Keramika Kanjiža je predstavila novu seriju pločica

Tokom izložbe koja je organizovana dva dana, svi posetioci su imali prilike da se upoznaju sa novitetima i trendovima u građevinskoj industriji. Posebnu pažnju posetilaca privukli su crno-beli dekori serije Bianca, igre geometrijskih oblika u sjajnoj Maiolici, ali i neverovatno realna imitacija džinsa predstavljena u seriji Denim.

Virtuelnom turom kroz fabriku Keramika Kanjiza
Foto: Keramika Kanjiža – virtuelnom turom kroz fabriku

Osim novih serija pločica, posetioci su prvi put u keramičarskoj industriji imali priliku da kroz virtuelnu turu obiđu fabriku i dožive potpuno novo iskustvo. Na ovaj način, kompanija Keramika Kanjiža je još jednom pokazala zašto je lider bez premca, i još jednom je postavila visoke standarde u svim segmentima poslovanja.

www.keramikakanjiza.com

[yarpp]

KERAMIKA KANJIŽA doo
Horgoški put BB, 24420 Kanjiža, Srbija
Tel: +381 (0) 24 874-211
E: kontakt@keramikakanjiza.com
W: www.keramikakanjiza.com
FB: Keramika Kanjiža

Prethodni tekstTikkurila – INDUSTRIJSKI i DEKORATIVNI podovi u skladu sa Vašim potrebama
Sledeći tekstSREĆAN NAM DAN PLANETE ZEMLJE!