Dizajn podnih otirača

Većina ljudi veruje da sobe imaju samo četiri zida i to je to. Profesionalci međutim, tvrde da prostorije  imaju šest bitnih delova: plafon i pod su takođe važni elementi dizajna koji se često razmatraju i koji imaju značajan uticaj i naglašavaju neki deo sobe.

Suria je kompanija koja se bavi proizvodnjom ćilima i kućnih otirača. Obezbeđuju ideje za ukrašavanje vašeg tzv. „petog zida“.

Ljubičasta sa crvenim tonovima

Ljubičasta sa crvenim tonovima konačno postaje mainstream i preovlađujući detalj. Izuzetno se dobro uklapa sa neutralnim bojama, kao što je na primer, siva.

Indigo paleta boja

Indigo paleta boja budi niz raspoloženja, u zavisnosti od stila prostorije oji može bit: klasičan, elegantan, nautički, opušten … Cvetni detalji nisu za svakoga, ali sa obrascima većeg obima i često apstraktnim u pogledu oblika i boja, oni mogu dati poseban duhoviti smisao i razigranost u prostoru.

Pozlaćene forme pružaju velik intenzitet i dubinu relativno jednostavnim dizajnom. Metalik odsjaji čine prostoriju luksuznijom i raskošnijom.

Velikim geometrijskim detaljima prostor možete učniti interesantnijim i harmoničnijim. Kao što se može videti iz gore navedenog, tekstura može biti jednako važna kao i primenjena boja i oblik, kako bi se uklopila u osmišljeno.

Kombinacija dizajna i teksture, na primer, debele vune i svilenkastih materijala stvara se maksimalan učinak monohromatskog dizajna.

Jedna od dobrih stvari u Suria, posebno za one koji su zainteresovani za uradi-sam projekte, jeste ta da oni pripremaju i predlažu umetničko delo koje će završiti u vašoj sobi..

Prethodni tekstMaterijali koji čine moderan deking
Sledeći tekstPriprema i postavljanje zemljanog poda