Trend u dekingu koji ne smete ignorisati!

Sve je više i više vlasnika kuća koji ulažu u otvoreni životni prostor – prostor oko kuće. Današnji potrošači imaju sve veću želju za dugotrajnim dekingom sa jedinstvenim stilom i ličnim pečatom, koji će doprineti poboljšanju sopstvenog načina života i povećati vrednost imovini.

Uvođenjem novih idejnih rešenja dekinga u 2016. oj, izvođači radova se suočavaju sa velikim izazovom: kreiranje prilagodljivog otvorenog prostora koji je estetski podnošljiv a pri tom visoko izdržljiv i funkcionalan.

Evo nekoliko ključnih trendova podne industrije koje treba uzeti u obzir:

Otvoreni prostor je novi vid zatvorenog prostora

Ovo u prevodu znači da u spoljnjem životnom okruženju se nastavlja i produžava unutrašnji stambeni prostor. Današnji vlasnici kuća su u potrazi za dekingom kao drugom prostorijom kuće koji je inovativno dizajniran i jedinstveno ukrašen. Postoji sve veći interes za korišćenjem dekinga – često na više nivoa: za specijalne namene  kao što su kuvanje, opuštanje u kadi ili kao dečiji prostor.

Ovaj sveobuhvatni trend koristeći unutrašnji koncept dizajna u spoljašnjem okruženju, dovodi do evolucije dekinga, građevinskog materijala i stilova. Pristup nizu proizvoda, boja, dezena i stilova iz samo jednog izvora daje izvođačima i vlasnicima kuća priagodljivu mogućnost izbora.

Prelazak dekinga na sledeći nivo

Proizvođači rade na razvoju i uvođenju nove podne tehnologije koje će izdvojiti njihove podove od konkurencijskih. Na primer, Deckorators je nedavno predstavio Deckorators Vault kompozitni deking, napravljen Eovations tehnologijom koja obezbeđuje industriji vodeći odnos snage i težine. Tehnologija omogućava dekingu da bude svetliji, ali i stvara vlaknastu strukturu koja deking čini praktično nesalomivim.

Prethodni tekstSvetiljke za izlaz CrystalWay kompanije Eaton pokazuju put u stilu i bezbednosti
Sledeći tekstPodignuti podovi – diskretno i elegantno rešenje za brojne namene